about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

یک شرکت امنیت سایبری آمریکایی، هکرهای ایرانی را در حملات جدید به دانشگاه های کشورهای مختلف، متهم کرده است.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ کارشناسان امنیت سایبری انگلیس ادعا کردند که یک گروه هکری ایرانی اقدام به حمله سایبری به دانشگاه های انگلیس کرده است. این تهاجم سایبری همانند حمله گروه ایرانی مبنا بوده که علیه دانشگاه‌ های انگلیس و برخی از دیگر کشورها طراحی شده است.

طبق تجزیه ‌و تحلیل ‌های صورت گرفته عملکرد آن‌ها مشابه دیگر گروه‌هایی است که پیش‌ از این به دانشگاه های این کشور حمله سایبری کرده بودند. در این تهاجمات تعدادی مقالات، بولتن‌ ها، نشریات و... که هنوز منتشرنشده‌ اند، سرقت شده است.

کارشناسان شرکت امنیت سایبری «Secureworks»، مدعی شدند که هکرهای مرتبط با دولت ایران، مسئول حملات به موسسات آموزش عالی در 14 کشور جهان هستند.

این کارشناسان اظهار کردند که مهاجمان وب سایت هایی را مانند صفحات رسمی دانشگاه ها ایجاد کردند و اطلاعات شخصی که توسط کاربران در این سایت ها وارد می ‌شده، به دست هکرها افتاده است. از طرفی پس از وارد کردن کلیه اطلاعات، کاربران وارد سایت های واقعی موسسات آموزشی می شده ‌اند. به گفته این شرکت، هکرها در 76 دانشگاه 14 کشور دنیا از جمله استرالیا، کانادا، چین، اسرائیل، سوئیس، ترکیه، انگلستان و ایالات متحده فعالیت داشته اند.

به گفته کارشناسان شرکت امنیت سایبری یاد شده، این واقعیت که منابع آنلاین دانشگاهی به عنوان اهداف انتخاب شده بودند، یادآور حملات سایبری گذشته است که توسط گروه هکری ایرانی «Cobalt Dickens» انجام شده که این گروه در گذشته  به نام مبنا معرفی شده بود.

چندی پیش در ماه مارس 2018، دفتر دادستانی در منطقه جنوب نیویورک، مطرح شد که 320 دانشگاه در 22 کشور جهان مورد تهاجم سایبری قرار گرفتند. این یورش سایبری 3.4 میلیارد دلار هزینه به همراه داشته و همچنین کارشناسان مدعی شدند که این حملات از طرف سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران حمایت شده است. در این راستا نه دانشجوی ایرانی متهم شناخته شده اند.


 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.