about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

محققان مایکروسافت اخیراً ادعا کردند که کل جهان یک الگوریتم یادگیری ماشینی است. 

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ فیزیکدانان نظری با همکاری مایکروسافت مقاله‌ای منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد جهان اساساً یک کامپیوتر یادگیری ماشینی است.

محققان وابسته به مایکروسافت، مقاله‌ای را در «Arxiv» با عنوان «جهان اتودیداکتیک» منتشر کردند. براساس این مقاله، جهان ما الگوریتمی است که به طور مداوم در مورد خود یاد می‌گیرد.

کارشناسان معتقدند که جهان نیز مانند انسان‌ها، خود را مشاهده می‌کند و در مورد قوانین و ساختارهای خود آموزش می‌بیند و درنتیجه تغییر می‌کند. در این مقاله آمده است :

به عنوان مثال، با مشاهده ساختارهایی شبیه معماری‌های یادگیری عمیق در سیستم‌های اتودیداکتیک ساده، ممکن است تصور کنیم معماری ماتریس عملیاتی، که در آن جهان ما قوانینی را به وجود می‌آورد، خود را از یک سیستم اتودیداکتیک تکامل یافته است که از حداقل شرایط اولیه شروع می‌شود.

نویسندگان این مقاله ایده‌های مشابه به تحقیقات انجام شده به‌وسیله ویتالی وانچورین (Vitaly Vanchurin)، فیزیکدان دارند که ادعا می‌کند جهان در واقع یک شبکه عصبی عظیم است.

فیزیک غیرممکن

بنابراین شاید همه ما در یک الگوریتم بزرگ خودآموز زندگی می‌کنیم؛ اما این به چه معنا است؟

به یک دلیل، جهان، فیزیک را به عنوان یک موضوع عملاً غیرممکن در نظر می‌گیرد. پس، اگر جهان قادر به یادگیری و تغییر قوانین خود باشد، قوانین فیزیک نیز در جریان ثبات قرار می‌گیرند؛ این بدان معنی است که ما در حال حاضر به این فکر می‌کنیم که قوانین فیزیک شاید در گذشته متفاوت عمل می‌کرده‌اند و در آینده نیز تغییر خواهند کرد.

الگوها و مردان

نویسندگان این مقاله همچنین به ایده توجه کردند که الگوهای رفتاری نمونه‌ای عالی از چگونگی یادگیری جهان به‌صورت خالصانه است، زیرا جهان صرفاً می‌خواهد یاد بگیرد.

طبق مقاله منتشر شده، نمونه الگوهای رفتاری در ساختارهای اجتماعی انسانی نشان می‌دهد که یک سیستم یادگیری، که به «بقای بی‌رحمانه» محدود نمی‌شود، گاهی اوقات مغلوب «اثرات شبکه اقتصادی» در ارجاع خود می‌شود. بنابراین، کارشناسان غربی براین باورند که جهان فقط یک الگوی خود ارجاعی بزرگ است.

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.