about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

بلومبرگ مدعی شد هکرها کمتیه ملی حزب جمهوری‌خواه آمریکا را هدف قرار داده‌اند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بلومبرگ در گزارشی مدعی شد شبکه‌های کمیته ملی حزب جمهوری‌خواه ایالات‌متحده آمریکا هدف حمله سایبری قرارگرفته و هکرهای وابسته به روسیه در آن دست داشته‌اند. 

منابع این خبرگزاری مدعی هستند حمله هفته گذشته رخ‌داده و اعضای گروه هکری APT 29 یا Cozy Bear وابسته به سرویس اطلاعات خارجی روسیه آن را سازمان‌دهی کرده‌اند. 

بنا به ادعای بلومبرگ، حمله با نفوذ به سیستم‌های شرکت ارائه‌دهنده خدمات فناوری اطلاعات سینکس (Synnex) آمریکا که با کمیته همکاری می‌کند، انجام شده است. 

نمایندگان سینکس اعلام کرده‌اند اشخاص ثالث در تلاش بوده‌اند از طریق سیستم‌های این شرکت به نرم‌افزارهای کاربران در شبکه ابری مایکروسافت دسترسی پیدا کنند. 

مایک رید، نماینده کمیته ملی حزب جمهوری‌خواه نیز گفته است در تاریخ 3 ژوئیه هیچ نشانه‌ای مبنی بر حمله سایبری به شبکه‌های کمیته یا سرقت اطلاعات وجود نداشته است. بااین‌حال، کارشناسان مایکروسافت قبلاً به ریاست کمیته هشدار داده بودند که فعالیت‌های سینکس ممکن است مورد مداخله خارجی قرار گیرد. 

به گفته وی، تحقیقات در مورد حادثه آغازشده و ‌به وزارت امنیت داخلی و اداره تحقیقات فدرال آمریکا در این خصوص اطلاع‌رسانی شده است.  

بلومبرگ مدعی است در حال حاضر مدرکی مبنی بر این‌که حمله به کمیته ملی ارتباطی به حملات باج افزاری اخیر منتسب به هکرهای روسیه داشته است، وجود ندارد.  

منبع:

تازه ترین ها
گسترش
1405/06/05 - 12:19- جنگ سایبری

گسترش زیرساخت‌های هکرهای مرتبط با ایران در اروپا و خاورمیانه

محققان زیرساخت‌های جدیدی را شناسایی کرده‌اند که با یک عامل تهدید سایبری مرتبط با ایران ارتباط دارد و نشان می‌دهد این گروه ممکن است فعالیت‌های خود را به بریتانیا و دیگر بخش‌های اروپا گسترش داده باشد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال در آذربایجان

یورونیوز اعلام کرد که آذربایجان به کشورهایی ممنوع کننده رسانه‌های اجتماعی برای افراد زیر ۱۶ سال پیوست.

حمله
1405/06/05 - 10:35- جنگ سایبری

حمله سایبری به قلب صنایع نظامی رژیم صهیونیستی

گروه هکری جبهه پشتیبان سایبری به قلب صنایع نظامی رژیم صهیونیستی نفوذ کرد و یکی از تخصصی‌ترین شرکت‌های رژیم را از کار انداخت.