ادعای انتشار اجبار جعلی توسط ایران
به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری کلیراسکای (ClearSky) مدعی شد وبگاه «Tel Aviv Times» و دو وبگاه عرب زبان، همچنین 100 وبگاه به 29 زبان مشغول تبلیغات و انتشار اخبار جعلی بودند.
این مرکز امنیت سایبری در بخش دیگری از گزارش خود مدعی شد که این وبگاه ها تبلیغات اطلاعات غلطی را علیه اسرائیل منتشر میکردند و با دو زبان عبری و عربی مطالب خود را منتشر می کردند. همچنین این اطلاعات و اخبار جعلی بوده و با هدف گمراه سازی و تشویش اذهان عمومی منتشر می شدند.
گفتنی است وبگاه «Tel Aviv Times» از سال 2013 فعال بوده و در حدود 66 هزار نفر در ماه بازدید کننده داشته است. همچنین ادعا شده است تعداد زیادی حساب کاربری فیس بوک، توییتر و... توسط ایران طراحی شده و از آنها برای انتشار اخبار جعلی استفاده می شده است. که همگی آنها مسدود شده است.
چندی پیش چندین غول اینترنتی جهان شامل شرکت های گوگل، توییتر و فیسبوک در بیانیه هایی جداگانه خبر دادند که چندین وبگاه و حساب در شبکه های اجتماعی را که بخشی از پروژه مخفیانه ایران برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی کشورهای غربی بودند مسدود کرده اند.
رویترز گزارش کرد که شبکه تحت هدایت «اتحادیه بین المللی رسانه های مجازی» در ۱۱ زبان انگلیسی، فرانسه، عربی، فارسی، اردو، پشتو، روسی، هندی، آذربایجانی، ترکی و اسپانیایی فعال است و تولیدات رسانه های وابسته به ایران را که در ظاهر وانمود می کنند سایت های خبری داخلی آمریکایی و بریتانیایی هستند، به طور گسترده پخش میکنند.
سخنگوی فیسبوک در واکنش به ادعاهای تازه گفته است این شرکت همچنان به تحقیق درباره حساب ها و صفحات وابسته به ایران ادامه می دهد و در همین راستا چند روز پیش شماری دیگر از آنان را مسدود ساخته است.
پیشتر فیسبوک خبر از بستن ۶۵۲ حساب کاربری در مجموعه کاری خود و اینستاگرام داده بود. وبگاه توییتر نیز در بیانیه ای رسمی اعلام کرده است که تا کنون ۷۷۰ حساب کاربری مرتبط با تهاجم یاد شده را بسته است و گوگل نیز در اطلاعیه ای گفته بود ۳۹ کانال یوتیوب را که شماری از آن ها بیش از ۱۳ هزار دنبالکننده داشته اند را مسدود کرده است.