about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

آژانس امنیت ملی و مرکز امنیت سایبری انگلیس مدعی شدند هکرهای روسیه سازمان‌های دولتی را هدف قرار می‌دهند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ آژانس امنیت ملی، آژانس زیرساخت و امنیت سایبری ایالات‌متحده، اداره تحقیقات فدرال و مرکز ملی امنیت سایبری انگلستان در گزارش مشترکی مدعی شدند اداره اصلی اطلاعات روسیه (GRU) از سال 2019 تا 2021 یک کمپین سایبری علیه اهداف دولتی و خصوصی در سراسر جهان به راه انداخته است. 

مقامات آمریکا و بریتانیا مدعی هستند 85 امین مرکز ویژه اداره اصلی اطلاعات روسیه که به واحد 26165 نیز شهرت دارد و ظاهرا از نام‌های Fancy Bear ،APT28 و Strontium نیز استفاده می‌کند با حملات بروت فورس منابع شرکت‌های دولتی و خصوصی را هدف قرار داده است، بخش زیاد عملیات این مرکز روی سازمان‌هایی متمرکز شده که از سرویس‌های ابری Microsoft Office 365 بهره برده‌اند. 

در نتیجه حملات بروت فورس حساب‌های کاربری هک شده برای جابجایی داخل شبکه‌های سازمان هدف مورداستفاده قرار گرفته‌اند. هکرها از اعتبارنامه‌های مسروقه و اکسپلویت‌های مختلف جهت بهره‌برداری از باگ‌های Microsoft Exchange و آسیب‌پذیری‌های  CVE-2020-0688 و CVE-2020-17144 استفاده کرده‌اند. 

مهاجمان حملات بروت فورس را با استفاده از تور یا سرویس‌های تجاری VPN همچون CactusVPN ،IPVanish ،NordVPN ،ProtonVPN ،Surfshark ،WorldVPN انجام ‌داده و از خوشه‌های Kubernetes استفاده کرده‌اند تا شناسایی نشوند. حملات با استفاده از پروتکل‌های HTTP (S) ،IMAP (S) ،POP3 و NTLM نیز انجام شده است.

آمریکایی‌ها مدعی هستند مرکز مورداشاره قابلیت‌هایی دارد که امکان می‌دهد به داده‌های پست الکترونیک و حساب‌های کاربری دسترسی پیدا کرده و پیمانکاران نهادهای نظامی، شرکت‌های انرژی و لجستیک، مراکز کارشناسی و مؤسسات آموزش عالی و شرکت‌های حقوقی و رسانه‌ها را هدف قرار داد. 

منبع:

تازه ترین ها
بالا
1405/06/30 - 09:28- امنیت وب

بالا گرفتن درگیری سایبری در دارک‌وب

به گفته کارشناسان، درگیری سایبری در دارک‌وب بالا گرفت و یک گروه هکری مدعی تصاحب وب‌سایت رقیب شد.

انتشار
1405/06/30 - 08:44- جنگ سایبری

انتشار تصاویر سلفی ۷۰۰ نیروی امنیتی اسرائیل توسط حنظله

گروه هکری «حنظله» مدعی شده است با نفوذ به تلفن‌های همراه صدها نفر مرتبط با ساختارهای امنیتی رژیم صهیونیستی، به تصاویر ثبت‌شده توسط دوربین جلوی تلفن همراه آنها دسترسی پیدا کرده است.

حملات
1405/06/30 - 08:38- هوش مصنوعي

حملات سایبری هوش مصنوعی، چالش جدید بیمه‌گران

گوگل تأیید کرده است که مدل هوش مصنوعی جمینای در جریان یک ارزیابی امنیت سایبری در ماه مه، به‌طور مستقل به سامانه‌های سه شرکت واقعی دسترسی پیدا کرده و آنها را نقض کرده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.