about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

مقامات سایبری از 37 کشور و 13 شرکت در واشنگتن در نشستی در مورد باج افزارها با یکدیگر ملاقات خواهند کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از رویترز؛ یک مقام ارشد آمریکایی گفت که کاخ سفید این هفته میزبان مقامات 37 کشور و 13 شرکت در واشنگتن خواهد بود تا به تهدید فزاینده باج افزارها و سایر جرائم سایبری، ازجمله استفاده غیرقانونی از ارزهای دیجیتال رسیدگی شود.

این نشست حضوری به دنبال نشست افتتاحیه مجازی سال گذشته ابتکار غیررسمی مبارزه با باج افزارها انجام می‌شود که هفت کشور دیگر را به این نشست اضافه کرده و برای اولین بار گروه متنوعی از بازیگران بخش خصوصی را به کار می‌گیرد.

این مقام آمریکایی گفت، کاخ سفید امیدوار است این نشست به کشورهای شرکت‌کننده این امکان را بدهد که مجموعه‌ای از هنجارهای سایبری را ایجاد کنند که در سراسر جهان برای مقابله با تهدیدات مجرمانه باج افزاری به رسمیت شناخته شوند و عوامل مخرب را پاسخگو کنند.

به گفته او، شرکت‌کنندگان قصد دارند در پایان جلسه روز سه‌شنبه بیانیه مشترکی صادر کنند که شامل تعهد مضاعف برای اعمال فشار بر روسیه و سایر کشورهایی است که مهاجمان باج افزارها را در خود جای داده‌اند.

وی در ادامه گفت:

یکی از موضوعات کلیدی برای بحث، چگونگی ایجاد اختلال در چنین حملاتی، مقابله با جابجایی غیرقانونی ارزهای دیجیتال و ایجاد تاب‌آوری در برابر چنین حملاتی خواهد بود.

این مقام ارشد افزود:

بنابراین این نشست کمتر در مورد روسیه و بیشتر در مورد این است که چگونه ما به‌عنوان مجموعه‌ای از کشورها، کار را برای عوامل باج‌خواه سخت‌تر، پرهزینه‌تر و خطرناک‌تر ‌کنیم.

این مقام آمریکایی تشریح کرد:

حملات باج افزاری در سال‌های اخیر به‌شدت افزایش یافته و تنها در 18 ماه گذشته بیش از 4 هزار حمله در خارج از ایالات‌متحده گزارش شده گرچه در دستگیری مهاجمان نیز پیشرفت‌هایی حاصل شده است.

باج افزار نرم‌افزاری است که هکرها با کمک آن داده‌های قربانیان را رمزگذاری می‌کنند و در ازای پرداخت‌ ارزهای دیجیتال کلیدی را به قربانی ارائه می‌دهند که می‌تواند تا میلیون‌ها دلار برای قربانی هزینه داشته باشد.

مقامات ارشد دولت آمریکا ازجمله کریس رای، رئیس اف بی آی، والی آدیمو معاون وزیر خزانه‌داری، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید و وندی شرمن معاون وزیر امور خارجه در این نشست سخنرانی خواهند کرد.

علاوه بر ایالات‌متحده شرکت‌کنندگان در این نشست عبارت‌اند از: رژیم جعلی صهیونیستی، انگلستان، استرالیا، اتریش، بلژیک برزیل، بلغارستان، کانادا، کرواسی، جمهوری چک، جمهوری دومینیکن، استونی، کمیسیون اروپا، فرانسه، آلمان، هند، ایرلند، ایتالیا، ژاپن، کنیا. لیتوانی، مکزیک، هلند، نیوزیلند، نیجریه، نروژ لهستان، کره جنوبی، رومانی، سنگاپور، آفریقای جنوبی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، اوکراین و امارات متحده عربی.

روسیه، بلاروس و سایر کشورهایی که بنا به ادعای آمریکا مهاجمان را در خود جای می‌دهند، در این نشست شرکت نخواهند کرد.

مایکروسافت، کرود استرایک، مندیانت،Cyber Threat Alliance,, Cybersecurity Coalition, Palo Alto, Flexxon, SAP, Institute for Security + Technology, Siemens, Internet 2.0, Tata – TCS, و شرکت تلفونیکا 13 شرکتی هستند که در این نشست حضور خواهند داشت.

به نظر می‌رسد آمریکا با جمع‌کردن سایر کشورها در اطراف خود و برگزاری چنین نشست هایی قصد دارد علاوه بر حکمرانی سایبری بر دنیا، هنجارهای فضای سایبر را همچون هنجارهای حقوق بشر به نفع خود مصادره کند و دوگانگی حقوق بشر خود را به فضای سایبر نیز سرایت دهد.

اگرچه ایالات‌متحده در حملات و جاسوسی‌های سایبری در جهان پیشرو است؛ اما با مظلوم‌نمایی و بزرگ‌نمایی اقدامات دشمنانش قصد دارد خود را یکی از بزرگ‌ترین قربانیان فضای سایبری معرفی کند تا از این طریق به یکی از بزرگ‌ترین آرزوهای خود که حاکمیت سایبری بر دنیا است دست یابد.

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1405/06/28 - 09:40- جنگ سایبری

ادعای نفوذ به سامانه‌های انتخاباتی روسیه

یک گروه هکری مدعی نفوذ به سامانه‌های انتخاباتی روسیه چند روز پیش از رأی‌گیری پارلمانی شد.

افزایش
1405/06/28 - 09:23- آسیا

افزایش سرمایه‌گذاری در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات آذربایجان

کارشناسان اعلام کردند که سرمایه‌گذاری در بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات آذربایجان به ۱۸۸.۲ میلیون دلار رسیده است.

عربستان
1405/06/28 - 09:16- آسیا

عربستان و امارات، مقصد نیمی از حملات سایبری در منطقه خلیج فارس

به گفته کارشناسان، نیمی از حملات سایبری در منطقه خلیج فارس در نیمه نخست سال ۲۰۲۶، امارات و عربستان را هدف قرار دادند.