about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

کارشناسان اعلام کردند که درپی حمله سایبری به بیمارستان معینی یشوعا در اراضی اشغالی، سیستم‌های کامپیوتری هنوز مختل هستند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ همانطور که قبلاً نیز در این خبر اشاره شد، مرکز پزشکی معینی یشوعا (Mayanei Hayeshua) در بِنی براک (Bnei Brak) با یک حمله باج‌افزاری روبرو شد که به سیستم‌های کامپیوتری اداری آسیب رساند و آن‌ها را از کار انداخت. به دنبال این حمله، برخی درمان‌ها متوقف شدند و اورژانس این بیمارستان، بیماران اسرائیلی را به بیمارستان‌های دیگر معرفی کرد.

نگرانی رژیم صهیونیستی از درز اطلاعات شخصی و پزشکی حساس بیماران اسرائیلی بعد از هک بیمارستان است.

به گفته کارشناسان، یک گروه هکری از اروپای شرقی، عامل حمله سایبری به بیمارستان اسرائیلی است.

براساس داده‌های شرکت امنیت اطلاعات چک پوینت (Check Point)، این گروه هکری یک گروه باج‌افزاری است که حداقل از اواخر سال ۲۰۱۹ فعالیت می‌کند و معمولاً از روش اخاذی مضاعف، رمزگذاری اطلاعات و همچنین سرقت اطلاعات حساس از شبکه سازمان باج‌گیری شده، استفاده می‌کند.

پیش از این، سازمان حفاظت از حریم خصوصی اسرائیل هشدار داده بود که در پی حمله سایبری به بیمارستان بنی براک نشانه واقعی از نشت اطلاعات شخصی حساس وجود دارد.

لیور فرانکل (Lior Frankel)، مدیرعامل شرکت امنیت سایبری «Waterfall Security» و رئیس انجمن سایبری انجمن سازندگان واحد های‌تک اسرائیل گفت :

«خوشبختانه، حداقل در حال حاضر فقط سیستم‌های کامپیوتری و نه تجهیزات پزشکی تحت تأثیر قرار گرفتند. معقول نیست که در سال 2023 بیمارستان‌های کشور تعطیل شوند و ساعت‌ها / روزها / هفته‌ها به دلیل حملات سایبری مختل شوند. در هر حمله‌ای، همانطور که در مورد مرکز پزشکی هیلل یافه دیدیم، تیم‌های واکنش خصوصی و دولتی بلافاصله وارد می‌شوند و برای بازگرداندن عملیات‌ها و بررسی آنچه که واقعاً اتفاق افتاده، کار می‌کنند. همه اینها خوب است، اما بهتر بود که از قبل آماده می‌شدیم، سیستم‌ها و روش‌های دفاعی مؤثری را به کار می‌گرفتیم که از موفقیت چنین حملاتی و آسیب‌دیدگی جلوگیری می‌کرد.»

Paragraphs
Mayanei
Mayanei Hayeshua
1
1
2
2
3
3

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.