اختلالی به نام خود زشت پنداری در زوم
به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ از زمان شیوع کرونا و مختل شدن زندگی مردم، پلتفرم های تماس های ویدیویی مانند زوم، به وسیله دیجیتال ارتباطی مورد علاقه مردم تبدیل شده اند.
با وجود آن که استفاده از این سرویس ها، برقراری ارتباط را بسیار آسان تر کرده است، اما بسیاری از مردم به طور فزاینده ای در مورد یک موضوع ابراز نگرانی کرده اند. تماس های ویدیویی گرفته شده از طریق زوم می تواند تاثیرات منفی بر روی تصورات فرد از خودش بگذارد.
مطالعات جدید حاکی از آن است که در چند ماه گذشته، میزان تقاضا برای جراحی پلاستیک و زیبایی، به طور قابل توجهی افزایش یافته است و دلیل آن ، اختلالی است به نام خود زشت پنداری زوم.
طبق گزارشات، این بیماران از وجود کک و مک و چین و چروک بر روی صورت خود ابراز نارضایتی می کنند. به گفته گوگل، جستجوی عباراتی مانند وجود آکنه و ریزش مو افزایش داشته است.
این طرز نگاه می تواند در زمان قرنطینه خطرناک باشد و باعث افسردگی و نگرانی افراد شود.
پیش از آن که زوم به معیار سنجش زیبایی افراد تبدیل شود، این نوع بیماران از عکس های سلفی و تعداد زیادی از اپلیکیشن های ویرایش عکس استفاده می کردند تا یک نسخه فیلتر شده از خودشان را پست کنند.
بسیاری از بیماران که دارای اختلال خود زشت پنداری اسنپ چت بودند، تمایل داشتند به نسخه فیلتر شده خود نزدیک باشند، نه خود واقعی شأن.
در سال ۲۰۱۹، ۷۲ درصد از اعضای جراحان پلاستیک و بازسازی آمریکا ادعا داشتند بسیاری از بیماران، تنها با هدف جراحی زیبایی و بهبود عکس های سلفی خود به آن ها مراجعه می کردند.
برخلاف عکس های سلفی که می توان با استفاده از برخی فیلترها آن را تعدیل کرد، تصویر شما بر روی زوم غیر قابل تغییر است. این می تواند یکی از دلایل اصلی جراحی های زیبایی در میان افراد باشد.
دیدن چین و چروک ها می تواند باعث افسردگی و نگرانی افراد شود، آن هم در زمانی کن میزان استفاده از تماس های ویدیویی افزایش داشته است.
اختلال خود زشت پنداری زوم، پدیده ای نو محسو،ب می شود که با شیوع کرونا روندی صعودی به خود گرفته است.