about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

اختلالات آنتن دهی بخاطر قطعی برق

در پی خاموشی‌های اخیر سراسر کشور و طبق اعلام برخی شهروندان در مناطق مختلف ایران، آنتن‌دهی و خدمات رسانی بسیاری از اپراتور‌ها در سراسر کشور با مشکل رو به رو شده که به احتمال زیاد ناشی از اختلالات آنتن دهی بخاطر قطعی برق پی در پی آن مناطق باشد. برای جزئیات

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ، برخی از مشترکین موبایل و تلفن همراه در مناطق مختلف کشور، خبر از قطعی سوریس اپراتور موبایلشان داده‌اند که با پیگیری‌های صورت گرفته در اپراتورها مشخص شد که این موضوع می‌تواند به دلیل اختلالات آنتن دهی بخاطر قطعی برق سراسری باشد. در این راستا سخنگوی صنعت برق اعلام کرده که برخی از مناطق کشور به دلیل محدودیت‌های به وجود آمده با خاموشی‌های موقت رو به رو شده‌اند. در این میان مناطق ۲، ۳، ۶، ۹، ۱۱،۱۳ و ۱۴ تهران نیز بیشتر از سایر مناطق دچار این خاموشی‌ها شده است. به گفته مسئولان صنعت برق، به محض برطرف شدن مشکل سوخت و محدودیت تامین گار، خاموشی برق هم تمام خواهد شد.

شرایط اپراتورها و ارتباط اختلالات آنتن دهی بخاطر قطعی برق
در مراکز حساس ارتباطی، برای جبران اختلالات برق رسانی از باتری‌های سایت‌های BTS استفاده می‌کنند. این باتری‌ها وظیفه تاب آوری در برابر قطعی برق‌های 2 تا 4 ساعته را بر عهده دارند. اما اگر قطعی برق بیشتر از 2 الی 4 ساعت طول بکشد، این سایت‌ها هم خاموش می‌شوند و در پی آن، سایت ارتباطاتی و اطلاعاتی از کار می‌افتد. در مواقع ضرورت و شرایط خاص (مثل سیل و زلزله) از دیزل ژنراتور هم استفاده می‌کنند اما اگر این قطعی برق ادامه‌دار باشد و این دستگاه به کار خود ادامه دهد، آلودگی زیست محیطی فراوانی را تولید خواهد کرد.

همه‌ی این‌ها در حالی است که شرکت توانیر ادعا کرده که اطلاع رسانی قبلی درباره خاموشی و قطعی برق امکان پذیر نیست و از آن طرف هم اپراتورها معتقدند وظیفه‌ای برای تامین برق ندارند و اگر این خاموشی‌ها ادامه پیدا کند، خسارات جبران ناپذیری به زیرساخت‌های ارتباطی کشور وارد می‌شود.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.