about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اختصاص 0.3 درصد از بودجه کشور به ICT

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ حجت‌الاسلام‌والمسلمین سعید رضا عاملی در یکی از برنامه‌های تلویزیونی با بیان اینکه چنین سهم ناچیزی اتفاق بزرگی در کشور ایجاد نمی‌کند، اظهار داشت: باید اهتمام جدی‌تری به این موضوع مهم شود. این سهم در کشورهای پیشرفته بین 17 تا 34 درصد است که آن‌ها در تلاش هستند این مقدار را به 25 تا 40 درصد برسانند.
وی پدیده فضای مجازی را پدیده‌ای نوظهور دانست و گفت: تعداد ابراز متصل به اینترنت در سال 1984 میلادی یک هزار دستگاه بود که این تعداد در سال 2013 به 10 میلیارد شی‌ء متصل به اینترنت رسیده است.
این عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی کشور به انجام پیمایش ملی درباره نحوه استفاده از شبکه‌های ارتباطی تلفن همراه در سال گذشته اشاره کرد و گفت: 79 درصد برای ارتباطات خانوادگی و 68 درصد به‌منظور کسب اطلاعات از این فناوری استفاده می‌کنند.
او با اشاره به اینکه فقط 3 درصد داده‌های این فناوری داده‌های فاسد و آسیب‌زاست، اظهار کرد: باید برای این درصد توان گذاشته و آن را کنترل کنیم. ما نمی‌توانیم خودمان را از این فناوری پیشرفته جدا کنیم.
عاملی مهم‌ترین هدف استراتژیک در حوزه فضای مجازی را یکپارچه‌سازی در سیاست‌گذاری، نظارت، ارزیابی و اجرا اعلام و تأکید کرد: هر استانی برای خودش سازوکار و سامانه دولت الکترونیک ایجاد می‌کند. رویکرد دولت باید ایجاد نظام یکپارچه‌ساز و کار مربوط به خدمات مردم باشد و استان‌ها هم باید از آن استفاده کنند.
وی افزود: متأسفانه یکپارچگی در اجرا، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی نداریم و به همین دلیل نیز معمولاً منابع خودمان را به هدر می‌دهیم. وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید به وزارت فناوری فضای مجازی تبدیل شود. این کارشناس فضای مجازی گفت: دامنه حوزه فضای مجازی گسترده و ابعاد جدید پیدا کرده است و وزارتخانه‌ای باید بتواند زیرساخت‌ها، نرم‌افزار، برنامه و محتوای این کار را فراهم کند.
عاملی با اشاره به اینکه 30 شورا در سازمان برنامه و بودجه موظف به تدوین برنامه ششم توسعه هستند، گفت: از این تعداد فقط یک شورا برای فناوری اطلاعات و ارتباطات است در حالی که همه شوراها باید در دو فضای واقعی و مجازی برنامه‌ریزی کنند.

 

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.