about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

اختراع رباتی برای خاموش کردن آتش

یک مهندس مصری، رباتی را اختراع کرده است که می تواند به خاموش کردن آتش در مواقع آتش سوزی کمک کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ مهندس محمود الکومی، مخترع مصری، پس از دریافت مجوز "ثبت اختراع" ربات اطفای حریق خود از مصر، اعلام کرد که توانسته است از امارات نیز مجوز ثبت اختراع ربات خود که "اکو" نام دارد را دریافت کند.

الکومی گفت: اکو یکی از اختراعاتی است که در سال‌های اخیر روی آن کار کرده ام.، این ربات هوشمند است که می‌تواند در چند ثانیه آتش را خاموش کند. این اولین ربات در جهان است که از امواج اکو استفاده می‌کند و مجهز به سیستم هوش مصنوعی برای اطفای حریق است.

این مخترع مصری افزود: ربات اکو به زودی با مشارکت امارات تولید خواهد شد. اکنون کار با وزارت اقتصاد امارات برای تولید مدل صنعتی این ربات و سپس تولید آن به زودی در حال انجام است.

از برجسته‌ترین اختراعاتی که مهندس محمود الکومی تاکنون ثبت کرده است، ربات "کرا" بود که بدون دخالت انسان به مراقبت از بیماران کمک می‌کند. همچنین ربات "ایلو" که آب را از هوا استخراج می‌کند.

الکومی به خاطر نوآوری‌های خود جوایز و مدال های متعددی را از نمایشگاه بین المللی اختراعات ژنو دریافت کرده است.

تازه ترین ها
تنظیم
1405/07/16 - 00:00- آمریکا

تنظیم دادخواست علیه شرکت متا توسط ایالت فلوریدا

ایالت فلوریدا از دادگاه خواست تا دستور ایجاد تغییراتی در اینستاگرام و فیس‌بوک را برای محافظت بهتر از کاربران جوان صادر کند.

تأمین
1405/07/15 - 23:29- هوش مصنوعي

تأمین مالی میلیارددلاری اسپیس‌ایکس جهت خرید تراشه‌های انویدیا

اسپیس‌ایکس برای خرید تراشه‌های انویدیا به دنبال تأمین مالی ۴۰ میلیارددلاری است.

رأی‌گیری
1405/07/15 - 23:04- آمریکا

رأی‌گیری کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا درباره آزمایشگاه‌های چینی

کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) درباره ممنوعیت آزمایش لوازم الکترونیکی آمریکایی توسط آزمایشگاه‌های چینی رأی‌گیری می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.