about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد بخش اعظم اخبار دروغ شبکه‌های اجتماعی آمریکایی در مورد خطرات واکسن کرونا توسط ۱۲ نفر تهیه و منتشر می‌شوند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از انگجت، شبکه‌های اجتماعی آمریکایی و در رأس آنها فیس‌بوک مدعی هستند مقابله با دروغ پراکنی در مورد واکسن‌های کرونا در شبکه‌های اجتماعی کار ساده ای نیست و اخبار و اطلاعات زیادی در این زمینه توسط اشخاص مختلف تهیه می‌شود که نمی‌توان با هم آنها مقابله کرد.

اما بررسی مشترک مرکز مقابله با نفرت پراکنی دیجیتال موسوم به سی سی دی اچ و مؤسسه آنتی وکس واچ نشان می‌دهد ۷۳ درصد از اخبار دروغ در مورد واکسن‌های کرونا در فیس‌بوک و ۱۷ درصد از این نوع اخبار در توئیتر تنها توسط ۱۲ نفر تولید می‌شود.

وجود این حساب‌های کاربری بارها و بارها به فیس‌بوک و توئیتر گزارش شده، اما آنها برای مقابله با آنها اقدامی نشده است. یکی از این افراد رابرت اف کندی نام دارد که قبلاً در ماه فوریه به علت دروغ پراکنی در مورد واکسن‌های مختلف از اینستاگرام حذف شده بود. اما حساب‌های فیس‌بوک و توئیتر وی دست نخورده باقی مانده‌اند.

تمامی افراد دیگر که نامشان در این گزارش مشترک درج شده کماکان در حال فعالیت در توئیتر، فیس‌بوک و اینستاگرام هستند و هیچ برخوردی با آنها نشده است. در گزارش یادشده تصریح شده حذف کامل این ۱۲ نفر از شبکه‌های اجتماعی آمریکایی حجم دروغ پراکنی در مورد خطرات انواع واکسن و به خصوص واکسن کرونا را به شدت کاهش می‌دهد.

فیس‌بوک در واکنش روش تهیه این گزارش را زیر سوال برده و افزوده که در حال همکاری با سازمان‌های بهداشتی و درمانی برای مقابله جدی تر با دروغ پراکنی در مورد واکسن‌ها و بیماری کرونا است. توئیتر هم مدعی شده که سیاست‌های خود در مورد دروغ پراکنی را به طور کلی اعمال می‌کند و نه بر مبنای تک تک کاربران.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/12 - 19:13- هوش مصنوعي

هشدار استرالیا نسبت به خطرات مالی ناشی از هوش مصنوعی

بانک مرکزی استرالیا هشدار داد که رونق هوش مصنوعی، خطراتی برای ثبات مالی به همراه دارد.

تقویت
1405/07/12 - 17:19- هوش مصنوعي

تقویت اقدامات حفاظتی هوش مصنوعی در سنگاپور

سنگاپور در نظر دارد با پیشرفت سریع فناوری، اقدامات حفاظتی هوش مصنوعی را تقویت ‌کند.

برگزاری
1405/07/12 - 17:09- آسیا

برگزاری رزمایش مشترک سایبری آذربایجان، ترکیه و ازبکستان

رزمایش مشترک سایبری آذربایجان، ترکیه و ازبکستان در منطقه قره‌باغ با حضور نمایندگان ایرانی برگزار شد.