about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

احداث پارک علم و فناوری ایران شتاب گرفت

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از فرآیند احداث پارک علم و فناوری ایرانیان در شهر تازه تاسیس آیلند بازدید کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان  به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از فرآیند احداث پارک علم و فناوری ایرانیان در شهر تازه تاسیس آیلند بازدید کرد.

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این بازدید با بیان این‌که راه ایجاد نخستین شهر هوشمند کشور هموار شده است، گفت: ظرفیت ایجاد شده برای پارک علم و فناوری موجب شده است روند شکل‌گیری یک شهر هوشمند شتاب بگیرد.
شهر اقامتی تفریحی و تجاری آیلند، با ظرفیت ۱۴۰۰ هکتار، مجموعه‌ای از مراکز تفریحی، اقامتی و فناور را در خود جای داده است. ۴۳ هکتار از این مجموعه به پارک علم و فناوری ایرانیان اختصاص دارد و از ظرفیت استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان، شتابدهنده‌های فناوری و صنایع خلاق و فرهنگی برخوردار است.
ستاری با اشاره به حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از توسعه زیرساخت‌های دانش‌بنیان در کشور، افزود: هدف از این بازدید حمایت از توسعه زیست بوم نوآوری و فناوری برای شرکت‌ها و افرادی است که در مسیر حل مشکلات جامعه با خدمات و راهکارهای نوآورانه گام برمی‌دارند.
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری با اشاره به پیگیری و جدیت برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان، واحدهای فناور و صنایع خلاق در پارک علم و فناوری ایرانیان گفت: با حمایت از این مجموعه فناور تلاش می کنیم ضمن شکوفا شدن ظرفیت‌های شهر هوشمند، راه برای توسعه فناوری‌های پیشرفته در این فضا فراهم شود.

ظرفیت ۴۳ هکتاری پارک علم و فاوری

همچنین واگذاری زمین به ۲۵ مجموعه فناور انجام شده و با توجه به ظرفیت منطقه اقتصادی و منطقه آزاد تجاری، راه را برای توسعه عرضه و تجاری‌سازی محصولات و خدمات دانش‌بنیان فراهم می‌کند.
ایجاد منطقه شرکت‌های دانش‌بنیان زیستی و دارویی در قالب شهر واکسن از برنامه‌های آینده پارک علم و فناوری ایرانیان است.
با تکمیل این شهر هوشمند، ۲۹۷۰۰ شغل فناور ایجاد می‌شود و خلق ارزش افزوده از محل تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و خدمات فناورانه محقق خواهد شد.

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.