about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

احتمال پایان پشتیبانی اوراکل از جاوا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ اوراکل با خرید شرکت Sun Microsystems در سال 2009 مالک برنامه جاوا شد و از آن زمان برنامه جدیدی را برای استفاده از پلتفرم یاد شده به اجرا گذاشته است.
تلفیق پلاگین مرورگر جاوا با JDK9  (Java Development Kit) برنامه جدید اوراکل در این زمینه است که موجب خواهد شد استفاده از این نرم‌افزار به‌طور مستقل و به شکل سابق در محیط JRE ( Oracle JDK and Java Runtime Environment ) پایان یابد.
به نظر می‌رسد یکی از علل اصلی این تصمیم اوراکل برنامه‌های مایکروسافت، گوگل و موزیلا برای حذف یا محدود کردن پشتیبانی از پلاگین‌های جاوا در مرورگرهای اینترنتی تولید شده شرکت‌های مذکور است. برخی از این شرکت‌ها از مدتی قبل دست به این کار زده‌اند.
مرورگر Edge مایکروسافت که برای ویندوز 10 عرضه شده از پلاگین جاوا پشتیبانی نمی‌کند و پشتیبانی از جاوا در کروم هم از سال گذشته متوقف شده است. مرورگر فایرفاکس هم کاربران را مجبور به فعال‌سازی دستی پلاگین‌های مختلف می‌کند و احتمالا تا پایان سال 2016 دیگر از جاوا پشتیبانی نخواهد کرد.
دو برنامه جاوا و فلاش از جمله آسیب پذیرترین نرم افزارهای پرکاربرد در جهان هستند و هکرها و کلاهبرداران اینترنتی به طور گسترده از آنها برای انجام حملات بدافزاری استفاده می کنند.

 

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.