about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

احتمال فیلترینگ فیس بوک و توئیتر در روسیه

همانطور که در خبر روز گذشته اعلام شد، روسیه قصد دارد تا قدم های جدی را برای ملی کردن اینترنت در این کشور بر دارد. در حال حاضر نیز نمایندگان پارلمان بیان می کنند که فیلترینگ شبکه های اجتماعی از جمله فیس بوک و توئیتر در آینده ای نه چندان دور عملی خواهد شد.

اکنون مقامات روسیه ای طرحی را به مجلس این کشور فرستاده اند که در صورت تصویب می تواند ضریب خطا و همینطور فاش شدن اطلاعات شخصی را به پایین ترین حد خود برساند. این در حالی است که برخی رسانه های روسی فرستادن این طرح به مجلس روسیه را اقدامی برای آغاز فیلترینگ شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و توئیتر اعلام کردند.

در دهه اخیر، اخبار و گزارشات متفاوتی درباره نقض حریم شخصی اطلاعات شهروندان در خبرگزاری های بین المللی منتشر شده است. نقض حریم شخصی از صفحات اجتماعی آغاز شده و تا حساب های شخصی کاربران در بانک ها پیش می رود. در این میان، مقامات کرملین به حفاظت از داده ها و اطلاعات شخصی شهروندان روسیه ای تاکید می ورزند.

تازه ترین ها
اجرای
1405/07/12 - 13:05- اروپا

اجرای قانون جدید روسیه در حوزه اقتصاد پلتفرمی

قانون جدید روسیه در حوزه اقتصاد پلتفرمی، قواعد و استانداردهای تازه‌ای را باهدف صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان دیجیتال تعیین می‌کند.

دستگیری
1405/07/12 - 12:36- آمریکا

دستگیری مدیرعامل شرکت اِرث‌مِید به جرم قاچاق تراشه به چین

وزارت دادگستری ایالات متحده، مدیرعامل شرکت رایانه‌ای اِرث‌مِید را به جرم قاچاق تراشه‌های هوش مصنوعی به چین متهم کرد.

تحقیق
1405/07/12 - 12:11- آسیا

تحقیق درباره نشت اطلاعات در صنعت مالی کره جنوبی

رئیس‌جمهور کره جنوبی دستور تحقیق درباره نشت اطلاعات در صنعت مالی را صادر کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.