about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

موسسه خبری سایبربان: بنا به گزارشی که توسط متخصص جنگ سایبری، دیوید جویرتز ارائه شده است، منافع و تاسیسات حساس آمریکا و روسیه ممکن است توسط حملات سایبری شدید در بدترین حالت ممکنه آسیب پذیر شوند که تهاجم روسیه به اوکراین عامل اصلی آن می‌باشد.

این کارشناس امنیتی بیان می‌کند که دخالت روسیه در اوکراین تنش بین ایالت متحده آمریکا و روسیه را بیش از پیش بدتر خواهد کرد و حتی احتمال جنگ سایبری شدید بین این دو کشور را نیز محتمل دانسته است.

یکی از مشاغل استراتژیست‌های ژئوپولیتیک، سناریوهای بازی‌های خارج از میدان می‌باشد، با این حال، کمک به آماده سازی مقامات امنیت و مرکز فرماندهی ملی برای نقاط ضعف احتمالی در امنیت و حملات، ممکن است اتفاقات غیر منتظره ای را ایجاد کنند.

سناریو روسیه و اوکراین نیز این چنین می‌باشد. یکی از اولین افرادی که در گذشته از تهاجم احتمالی ولادیمیر پوتین به اوکراین صحبت می‌کرد، سارا پالین است که در انتخابات ریاست جمهوری سال 2008 اظهارات خود را بیان کرده بود. او در بیانیه ای انتقاد شدیدی را در همین ارتباط علیه سناتور وقت، باراک اوباما، بیان کرده بود.

در حال حاضر، باتوجه به رخداد‌های اخیر در اوکراین، این حمله در حال وقوع است. نیروهای روسی در حال حاضر جزیره کریمه را به تصرف خود در آورده و مجلسی که توسط پوتین رهبری می‌شود، به اتفاق آرا رای به استقرار نیروهای نظامی در نقاط دیگر اوکراین داده اند.

در سال‌های گذشته، در دوم آگوست سال 1990، رویداد مشابهی بین دو کشور همسایه در حوزه خلیج فارس رخ داد که در آن زمان تانک‌های عراقی مرزهای کویت را درنوردیدند و این کشور را به تصرف خود در آوردند. پس از آن شورای امنیت سازمان ملل متحد وارد موضوع شد.

در حال حاضر نیز کشور روسیه درصدد است تا همسایه کوچکتر خود را به تصرف در آورد. سازمان ملل متحد این اقدام روسیه را محکوم کرد اما مهاجم عقب نشینی نمی‌کند.

این کارشناس امنیتی در ادامه بیان می‌کند که به احتمال زیاد جنگ شدیدی بین روسیه و آمریکا رخ خواهد داد اما نه جنگ بین توپ و تانک وحملات زمینی و هوایی، بلکه یک جنگ سایبری که دو کشور تاسیسات حساس و دولتی یکدیگر را هدف قرار خواهند داد.

او دلایل خود از جنگ احتمالی سایبری را بدین صورت تفسیر می‌کند: که اولا در بین سال‌های 1990 و 1991 نیروی سایبری در جنگی که بین عراق و کویت رخ داد، وجود نداشت. دسترسی به اینترنت امکان پذیر بود اما به سختی، و قطعا همه چیز ما در جامعه بر پایه اینترنت پی ریزی نشده بود و تمامی افراد بصورت مجازی با یکدیگر در ارتباط نبودند. تفاوت فن آوری بین عرصه جنگ سایبری در زمان حال و جنگ خلیج فارس در سال 1991 را می‌توان به تفاوت‌های فن آوری بین جنگ‌های داخلی و جنگ جهانی دوم مقایسه کرد که در آن نبردهای هوایی مطرح بودند. در جنگ‌های داخلی، هیچ نبرد هوایی وجود نداشت. در جنگ خلیج فارس، هیچ جنگ سایبری وجود نداشت. در جنگ جهانی دوم، بسیاری از نبردهای هوایی معروف و مرگبار بودند. در جنگ احتمالی که هنوز بی نام است و اوکراین موضوع اصلی آنست، بیشتر جنگ قطعا سایبری خواهد بود./
تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.