about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

طبق گزارش‌ها، استودیو Camouflaj در حال توسعه‌ی یک بازی واقعیت-مجازی براساس شخصیت بتمن است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به نظر می‌رسد استودیو Camouflaj، سازنده‌ی بازی واقعیت مجازی Iron Man، در حال کار روی یک بازی VR جدید براساس یک ابرقهرمان دیگر است. طبق اسناد دادگاه کمیسیون تجارت فدرال ایالات متحده، این استودیو در حال توسعه‌ی بازی Batman VR برای هدست‌های متا کوئست است.

البته تاکنون استودیو Camouflaj و شرکت Meta هیچ واکنش رسمی در مورد این بازی جدید نداده‌اند و هنوز ساخت بازی Batman VR رسما تایید نشده است و همچنین ما اکنون نمی‌دانیم گیم‌پلی این بازی چگونه خواهد بود. بازی Marvel’s Iron Man VR پس از گذشت چند سال حضور انحصاری روی PlayStation VR سرانجام امسال روی متا کوئست 2 عرضه شد.

بازی واقعیت مجازی Iron Man عملکرد موفقی در زمینه‌ی تجاری و بازخوردها داشته است و با اینکه نمی‌توان از آن به‌عنوان برجسته‌ترین بازی VR موجود نام برد اما به خوبی می‌تواند طرفداران مرد آهنی و مارول را سرگرم کند. در گذشته یک بازی واقعیت-مجازی دیگر براساس شخصیت بتمن به نام Batman Arkham VR توسط راک استدی منتشر شد که بازیکنان در آن کنترل بتمن را در یک محیط سندباکس بر عهده داشتند.

منبع:

تازه ترین ها
متهم
1403/12/07 - 07:25- اروپا

متهم شدن روسیه به هدف قرار دادن انتخابات آلمان با اطلاعات نادرست

سرویس‌های امنیتی آلمان هشدار دادند که انتخابات این کشور هدف کمپین اطلاعات نادرست روسیه قرار گرفته است.

بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.