about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

احتمال آغاز جنگ جهانی سایبری با چاشنی ونزوئلا

قطع برق و اختلال در سامانه‌های خدمات عمومی آمریکا، از شب گذشته، احتمال بروز نبرد گسترده سایبری بین ابرقدرت‌های سایبری جهان را تشدید کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بعد از درخواست مادورو از چین، روسیه، سازمان ملل متحد و ایران مبنی بر انجام دادن تحقیقات در مورد حمله سایبری به صنعت برق ونزوئلا، به اعتقاد برخی کارشناسان، رخدادهای عجیبی در فضای سایبری بین‌المللی در حال وقوع است که شاید تاکنون قابل پیش‌بینی نبوده است.

بنا به پژوهش‌های صورت گرفته ازسوی مؤسسه سایبربان و مصاحبه با یک کارشناس امنیت سایبری کانادایی، از شب گذشته تاکنون، چندین ایالت در آمریکا، با نوسانات برقی، قطع برق، اختلال در سامانه‌های خدمات اضطراری و موارد دیگری مواجه شده‌اند که تا پیش‌ از این، کمتر سابقه داشته‌ است.

همچنین از شب گذشته، شبکه‌های اجتماعی نظیر فیس بوک، اینستاگرام و واتس اپ، با اختلال مواجه شده‌اند که برخی منابع غیررسمی، از حمله سایبری به آن‌ها و ایجاد اختلالات گسترده خبر می‌دهند؛ گرچه هنوز موضوع حمله سایبری، ازسوی منابع رسمی آمریکایی،تأیید نشده است.

برخی دیگر از خدمات پرطرفدار گوگل، نظیر: جیمیل، گوگل درایو، یوتیوب و گوگل مپس نیز از شب گذشته با اختلالات گسترده‌ای روبرو شده‌اند که البته دامنه این اختلالات، فقط محدود به آمریکا نبوده و در بخش‌هایی از اروپا و استرالیا نیز، مشاهده شده است.

گرچه نمی‌توان به‌صورت قطعی، از بروز یک نبرد سایبری بین کشورهای جهان در این زمینه و همچنین ارتباط آن با رخدادهای ونزوئلا صحبت کرد، اما نکته محتوم، گستردگی فضای سایبری و قابلیت‌های بالای آن، برای نبرد توسط کشورهایی است که صاحبان قدرت در فضای سایبری محسوب می‌شوند.

به‌ بیان‌ دیگر، کشورهایی مانند: چین، روسیه، آمریکا و تعدادی دیگر از ابرقدرت‌های سایبری جهان، به‌خوبی می‌دانند که فضای سایبری، محدودیت‌های دنیای فیزیکی را به همراه ندارد و به‌راحتی می‌توانند در آن، هر اقدامی را با توجه به محدوده توانمندی‌هایشان، به انجام برسانند. در حقیقت می‌توان گفت که عرصه نبرد سایبری میان چین و آمریکا، یا روسیه، بسیار گسترده و پهناور است و امکان دارد زیرساخت‌های بین‌المللی را تا سر حد نابودی به خطر بیفکند.
برخی معتقدند که این موضوع، قطعاً سبب خواهد شد تا ایالات‌ متحده، از پیگیری مواضع خود، مبنی بر تمامیت‌خواهی در فضای سایبری، منصرف گردد و به دنبال حل معضلات در عرصه بین‌المللی، از راهکارهای دیگری برآید.
 

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.