about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

اجلاس RSA2019: چین؛ تهدید بزرگ سایبری در جهان

مقامات فدرال آمریکا، در نشست RSA، چین را یکی از بزرگ‌ترین تهدیدات سایبری سرتاسر دنیا، معرفی کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دولت ایالات متحده، در اجلاس «RSA 2019»، با پیام مقابله با چین، حضور یافت.

مقامات اف‌بی‌آی، آژانس امنیت ملی و وزارت امنیت داخلی آمریکا، همایش یادشده و سخنرانی‌ها، مخصوصاً ازسوی چین را به عنوان یک تهدید بزرگ سایبری، قلمداد کردند و تأکید نمودند که باید توسط هر کسب و کار آمریکایی، مدنظر گرفته شوند.

کریستوفر رِی (Christopher Wray)، مدیر FBI گفت:

من مدت‌ها است که می‌گویم؛ چین برای ایالات متحده آمریکا، یک تهدید ضداطلاعات است. واشنگتن در معرض تهدید هک از طرف چینی‌ها، قرار دارد که به دنبال سرقت مالکیت معنوی شرکت‌های آمریکایی، رخ می‌دهد. ما تحقیقات جاسوسی اقتصادی را در تمام 56 دفتر انجام می‌دهیم و تقریباً همه آن‌ها به چین مظنون هستند. این بررسی‌ها، تمام بخش‌های دانشگاهی و اقتصادی را پوشش می‌دهند.

راب جویس (Rob Joyce)، مشاور ارشد امنیت سایبری آژانس امنیت ملی اعلام کرد:

قطعاً روسیه، یکی از مظنون‌های اصلی اقدامات هکری، به شمار می‌رود؛ اما چین نیز به یک مشکل بزرگ در این حوزه، تبدیل شده است. به همین دلیل، چین روی توانایی‌های خود برای پیشی گرفتن از ایالات متحده، متمرکز است؛ درحالی که کرملین، بیشتر روی ایجاد هرج و مرج، تمرکز دارد.

جویس در گفتگویی جداگانه با روزنامه‌نگاران در RSA اظهار داشت:

شما می‌توانید به روسیه، به عنوان یک طوفان بزرگ، سریع و سخت، نگاه کنید. چین هم مانند تغییرات اقلیمی طولانی، آرام و فراگیر است.

هشدارها در زمینه یادشده، تازه نیستند. شرکت‌های امنیتی فناوری اطلاعات، جاسوسان سایبری تحت حمایت دولت چین را برای چندین سال، متهم به نفوذ در کسب و کارهای ایالات متحده کرده‌اند؛ اما مقامات آمریکایی، در نشست بالا، علاوه بر تأکید روی قابلیت‌های هک پکن، نگرانی خود را در مورد نفوذ در زنجیره تأمین فناوری، ابراز داشتند.

به همین علت، کاخ سفید، در تلاش است که فروش فناوری نسل پنجم را ازسوی هوآوی، غول فناوری چینی، ممنوع کند. مقامات آمريکايي می‌ترسند که فناوری مشابه، با عقب راندن هوآوی از پشتیبانی شبکه‌های نسل پنجم، راه را برای دولت پکن، در جاسوسی مخفیانه از آمريکايي‌ها، هموار کند.

مقامات هوآوی، در دفاع از این شرکت، توضیح دادند که هیچ شاهد واقعی، مبنی بر جاسوسی از مشتریانش توسط دولت چین، وجود ندارد. به گفته جویس، این مسئله، مهم نیست. این موضوع، اعتماد، به‌ویژه به یک فناوری قدرتمند، مانند نسل پنجم است. شبکه‌های جدید بی‌سیم، در کشورهایی ازجمله آمریکا، گسترش خواهند یافت و کار برای محافظت از آن‌ها، دشوار خواهد بود.

مشاور ارشد امنیت سایبری آژانس امنیت ملی، خاطرنشان کرد:

اهمیت این مسئله، فراوان و تلاش برای عدم سوء استفاده در این حجم وسیع، کاری بس مشکل است. این درباره نشان دادن نحوه دزدیدن اطلاعات از ما نیست؛ بلکه واقعیت این است که آیا می‌توان اعتماد کرد؟ و قرار است به چه چیزی تکیه کنیم؟

کریستوفر کربز (Christopher Krebs)، مدیر امنیت سایبری وزارت امنیت داخلی آمریکا اعلام کرد که این سازمان، امنیت زنجیره تأمین فناوری را در برابر نفوذ چین، به یک اولویت اصلی، تبدیل کرده است. سازمان قصد دارد دستورالعمل صنعت را در زمینه مدیریت خطرات موجود در بستر شبکه‌های نسل پنجم، صادر کند.

کربز توضیح داد:

خبر خوب –به‌ویژه در سطح اجرایی– این است که همه افراد، نسبت به قبل، اشتیاق بیشتری برای آگاهی از محیط تهدید، به‌خصوص از طرف چین دارند. با این حال، از دیدگاه زنجیره تأمین، ما به این نتیجه رسیدیم که کار بیشتری در این زمینه، باید انجام دهیم. ما باید به عمق بیشتری در درک ارتباطات برسیم.

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.