about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

موسسه سنس (SANS) به تازگی فهرستی از جدیدترین انواع تهدیدات امنیت سایبری را منتشر کرد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ مؤسسه سنس (SANS Institute) با حضور در اجلاس «RSA 2019»، فهرستی از انواع جدید حملات امنیت سایبری را ارائه کرد. متخصصان این مؤسسه، به مواردی همچون سرقت سامانه نام دامنه (DNSpionage)، حمله به بسترهای ابری، آسیب‌پذیری پردازندگان مرکزی (CPU) و جعل دامنه (domain fronting) اشاره کردند.

 

سرقت سامانه نام دامنه، یا دستکاری زیرساخت آن

کارشناسان سنس شرح دادند که حمله به زیرساخت‌های اینترنت، طی چند ماه گذشته، تأثیر به‌سزایی روی فعالیت شرکت‌های مختلف گذاشته است.

اد اسکادیس (Ed Skoudis)، یکی از کارشناسان سنس گفت:

بازیگران بد، تعداد بسیار زیادی از اعتبارنامه‌ها را به خطر انداخته‌اند.

در این نوع حمله، معمولاً اعتبارنامه‌ها، جعل و ایمیل‌ها، هک می‌شوند. همچنین به نقاط پایانی DNS شرکت‌ها، نفوذ خواهد شد.

اسکادیس توصیه نمود:

بهتر است که به منظور ایجاد هرگونه تغییر در DNS و توسعه «ضمیمه‌های امنیت سامانه نام دامنه» (DNSSEC)، از تأیید هویت 2، یا چندمرحله‌ای، بهره ببرید. همچنین هرگونه اعتبارنامه‌ بد را در سریع‌ترین زمان ممکن، لغو کنید.

 

جعل دامنه

کارشناس سنس خاطرنشان کرد:

درحال حاضر، هکرها به‌منظور پنهان‌سازی کانال‌های فرماندهی و کنترل خود، از روش‌هایی کاملاً کاربردی، استفاده کرده، به سرقت داده‌ها می‌پردازند.

وی اظهار داشت:

حملات جعل دامنه، نشان می‌دهند که مهاجمان می‌توانند، خود را در بسترهای ابری، پنهان سازند. آن‌ها در خدمات ابری، میزبانی شده، به تضعیف سازمان‌ها می‌پردازند. این افراد، مرتباً بین ارائه‌دهندگان بسترهای ابری گوناگون جابه‌جا شده، ردپای خود را پاک می‌کنند.

وی پیشنهاد کرد:

شرکت‌ها نباید به صورت کورکورانه، به ترافیک داده‌های ورودی و خروجی خود ازسوی ارائه‌دهندگان خدمات ابری و پروتکل «TLS» و رمزنگاری داده‌های فضای ابری، اعتماد کنند. شرکت‌ها بهتر است به منظور کاهش تهدیدات، از ابزارهای تجزیه‌وتحلیل آسیب پذیری مانند «RITA»، بهره بگیرند.

 

حمله به بسترهای ابری فردی

هیدر ماهالیک (Heather Mahalik)، مدیر بخش واکاوی رخدادهای سایبری مؤسسه سنس، توضیح داد:

اگر فردی بخواهد به اطلاعات قربانی خود، دسترسی پیدا کند، این کار، بسیار ساده انجام می‌گیرد. این داده‌ها، مواردی مانند مکانی که قربانی در آن قرار دارد و مقصد آینده قربانی را در بر می‌گیرند و همه‌ آن‌ها، اغلب توسط خود فرد، روی شبکه‌های اجتماعی، یا فضاهای ابری، قرار می‌گیرند.

ماهالیک گفت:

روش‌های بسیاری، برای استخراج اطلاعات یادشده، وجود دارد. برای نمونه، می‌توان از یک بدافزار اندرویدی، یا حمله‌ «FairPlay» در ابزارهای اپل، بهره گرفت. همه فکر می‌کنند که تلفن هوشمندشان ایمن است؛ اما این‌طور نیست.

وی پیشنهاد داد:

بهتر است کاربران، تنظیمات بسترهای ابری مورد استفاده را مرور کنند. قوانین را مطالعه کرده، اطلاعاتی را که به صورت عمومی به نمایش گذاشته می‌شوند، شناسایی نمایند. سپس با توجه به نیازهای خود و درنظر گرفتن موارد ایمنی، به فعال، یا غیرفعال کردن مواردی مانند نمایش موقعیت دقیق جغرافیایی بپردازند.

 

آسیب‌پذیری پردازنده مرکزی

جوهانسون اولریچ (Johannes Ulrich)، پژوهشگر ارشد سنس تأکید کرد:

مسائل مربوط به پردازنده مرکزی و آسیب‌پذیری‌های آن، در سال 2018، ادامه پیدا کرد. هکرها به کمک حفره‌های امنیتی این سخت‌افزار، می‌توانند به عمیق‌ترین لایه‌های مدیریت رایانه نفوذ کرده، آن را تحت کنترل خود بگیرند.

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.