about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اجلاس I/O 2019: تحقیق گوگل، روی تلفن های تاشو

شرکت گوگل، سرگرم طراحی سخت‌افزاری‌هایی انعطاف‌پذیر و تاشو است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سامسونگ اولین شرکتی بود که تلفن‌های هوشمند تاشو را به بازار عرضه کرد و با شکست سنگینی مواجه شد. تا جایی که به نظر می‌رسد؛ قصد دارد فروش آن را متوقف و همه‌ی سفارش‌ها را لغو کند. با وجود این، شرکت‌های بسیاری هستند که قصد دارند در این زمینه فعالت کنند.

گوگل در زمان برگزاری اجلاس «I/O 2019»، اعلام کرد که از مدت‌ها قبل، درحال تحقیق روی تلفن‌های هوشمند تاشو و تولید نمونه‌های اولیه‌ای از آن است.

ماریو کوئیروز (Mario Queiroz)، مدیر بخش توسعه پیکسل گوگل گفت:

ما به طور قطع، نمونه‌ای اولیه از فناوری بالا ایجاد کرده‌ایم و برای مدت‌زمانی طولانی، سرگرم اجرای این کار هستیم. با وجود این، من فکر نمی‌کنم که هنوز کاربری واضحی برای این ابزارها تعریف شده باشد.

بنابراین به نظر نمی‌رسد که در تلفن‌های هوشمند تاشوی گوگل، در آینده‌ی نزدیک منتشر شوند. همچنین ممکن است هرگز عرضه نگردند. برای نمونه، می‌توان به پروژه ارا (ARA) اشاره کرد که در قالب آن، گوگل درحال توسعه نمونه‌ای ماژولار بود؛ اما پس از چند سال، پیشبرد آن را متوقف کرد.

کوئیروز ادامه داد:

ما هم‌اکنون نمونه‌های اولیه انعطاف‌پذیری را در زمینه نمایشگر و انواع دیگر سخت‌افزارها به وجود آورده‌ایم؛ اما درحال حاضر، هیچ محصولی برای معرفی نداریم.

تحقیقات گوگل، در زمینه تلفن‌های هوشمند تاشو عجیب نیست؛ زیرا این شرکت، هم‌اینک نسخه‌ای از اندروید را با قابلیت پشتیبانی از این ابزارها توسعه داده است. برای نمونه، «گالکسی فولد» سامسونگ، از این بستر بهره می‌برد.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.