about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اجلاس نایتک 16: همکاری؛ شاهراه پیشرفت ناتو

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ در اجلاس نایتک در استونی، مدیر بخش اطلاعات وزارت دفاع آمریکا، تری هالوورسن (Terry Halvorsen)، فرایند چرخش از اقدامات دولت‌محور به توانایی‌های تیم محور را توضیح داد و بر این موضوع تأکید کرد که دولت و صنعت، باید با یکدیگر از ابتدا کار کنند تا به این قابلیت‌ها دست پیدا کنند. وی همچنین، خواستار تشکیل تعدادی از شرکت‌های مرتبط و متصل در بخش خصوصی با بخش دولتی، برای یافتن راهکارهایی برای پاسخ به چالش‌های سایبری شد. حضار بخش صنعت، همچنین در مورد تغییرات طبیعت صنعت پردازش ابری و پیامد تلاش‌های ناتو، برای ساخت یک شبکه امن ابری صحبت کردند.
همچنین در بخش دیگری از این اجلاس، شرکت‌کنندگان، سه خاصیت سرعت، انعطاف‌پذیری و ارتباط با سایر شبکه‌ها را از جمله موارد موردنیاز برای توسعه شبکه ابری ناتو قلمداد کردند.
 در گام محسوسی که برای اتصال بنگاه‌های کوچک و متوسط (SMEs) به فرصت‌های شغلی ناتو برداشته شد، آژانس اطلاعات و ارتباطات ناتو (NCI Agency) در حرکت جدیدی، اقدام به برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای برنامه‌ریزی و آموزش گام‌به‌گام مهارت‌ها در این زمینه، در روز دوم اجلاس کردند.

کوئن گیجبرز (Koen Gijsbers)، مدیرکل آژانس ارتباطات و اطلاعات ناتو، در این اجلاس و در رابطه با همکاری شرکت‌های خصوصی و دولتی با ناتو گفت: «این اجلاس صنعتی، آمادگی دارد تا زمینه‌های همکاری صنایع و شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات را با ناتو، فراهم کند. این خیلی مهم است که ما به شرکت‌های بزرگ و کوچکی دسترسی داشته باشیم که قدرت‌های خلاقانه دارند؛ بنابراین، ما به وسیله چنین اجلاس‌هایی، اروپا و آمریکا را در می‌نوردیم تا به اهداف خود دسترسی پیدا کنیم. پیش‌ازاین، ما دور چهارم این اجلاس را در اروپا و یک دوره را نیز در آمریکا برگزار کرده‌ایم. ما بسیار خوشحالیم که امروز در استونی هستیم، چرا که در این کشور، شرکت‌های بزرگی با ایده‌های جدید وجود دارند که در زمینه سایبری فعالیت می‌کنند. ما در مورد سایبر صحبت می‌کنیم و اینجا، یکی از بهترین مکان‌هایی است که می‌توان در مورد این موضوع صحبت کرد.»

 

تازه ترین ها
قرارداد
1405/06/04 - 15:07- سایرفناوری ها

قرارداد مجوز فناوری وای‌فای هواوی با اچ‌پی

شرکت چینی هواوی اعلام کرد که به یک توافق‌نامه چند ساله برای صدور مجوز متقابل با اچ‌پی رسیده است.

پرداخت‌های
1405/06/04 - 14:12- اروپا

پرداخت‌های روبل دیجیتال توسط اپراتورهای مخابراتی روسیه

اپراتورهای مخابراتی روسیه پرداخت‌های دیجیتال با روبل را گسترش خواهند داد.

تشدید
1405/06/04 - 13:52- آسیا

تشدید حملات سایبری در فیلیپین

شرکت امنیت سایبری ویتِل اعلام کرد که حملات سایبری فیلیپین در نیمه اول سال 2026 افزایش یافته است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.