about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اجرای برنامه در موتور جستجوگر گوگل

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ به تازگی شرکت گوگل امکان جدیدی به موتور جستجوگر خود اضافه کرده است. در این خدمت جدید داده‌های برنامه‌ های پرطرفدار در موتور جستجوی گوگل به نمایش در می‌آید؛ حتی اگر برنامه‌ی مورد نظر روی تلفن هوشمند او نصب نباشد.
خدمت جدید گوگل به کاربران اجازه می‌دهد بدون نیاز به نصب برنامه بر روی تلفن هوشمند، آن برنامه را در مرورگرهای خود اجرا کرده و از آن استفاده کنند. تا این لحظه تنها 9 برنامه برای این سامانه‌ی جدید گوگل آماده شده است. برنامه نویسان برای اینکه برنامه‌ها بتوانند در مرورگر اجرا شوند باید کد مخصوص آن را به برنامه‌ی خود اضافه کنند تا به موتور جستجوگر گوگل اجازه‌ی اجرای آن را بدهند.
تحلیلگران اعتقاد دارند امکان استفاده از یک برنامه بدون نیاز به نصب، آن به کاربر کمک می‌کند تا قبل از دریافت و نصب آن برنامه را مورد بررسی قرار دهد. از طرفی این قابلیت ممکن است باعث شود تا فروش برنامه‌ها تحت تأثیر قرار گرفته و ضررهای مالی سنگینی به تولید کننده‌ها وارد شود. این سامانه تازه شروع به خدمت‌ رسانی کرده و  هنوز نمی‌توان در مورد این موضوع نظر دقیقی داد.
شرکت گوگل اخیراً اعلام کرد می‌خواهد با بهبود خدمات ابری خود به بهترین ارائه‌ دهنده خدمات ابری تا سال 2020 تبدیل شود. همچنین گوگل می‌کوشد درآمدهای خدمات ابری از تبلیغات پیشی بگیرد

 

 

تازه ترین ها
توافق‌نامه
1405/06/02 - 22:18- اقیانوسیه

توافق‌نامه کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا با روبلاکس

کمیسر امنیت الکترونیکی استرالیا توافق‌نامه‌ای با روبلاکس منعقد کرد تا اقدامات ایمنی را باهدف محافظت از کودکان اجرا کند.

اتهام
1405/06/02 - 21:18- آسیا

اتهام ۹ نفر به دلیل قاچاق تراشه به چین

تایوان ۹ نفر را به اتهام صادرات غیرقانونی سرورهای هوش مصنوعی حاوی تراشه‌های انویدیا به چین متهم کرد.

بررسی
1405/06/02 - 20:38- هوش مصنوعي

بررسی زیرساخت ابری مستقل توسط پاکستان

پاکستان در حال بررسی زیرساخت ابری مستقل برای پشتیبانی از تبادل امن داده‌های دولتی، ابزارهای هوش مصنوعی و خدمات تجارت دیجیتال است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.