about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

انتشار شده در تاریخ

اتهام مضحک آمریکا به ایران

تد کروز (Ted Cruz) سناتور جمهوری‌خواه، در اولین جلسه مناظره انتخاباتی حزب جمهوری‌خواه، ایران را متهم به دست داشتن در حمله سایبری به وزارت دفاع این کشور کرد.

آمریکایی‌ها ادعا می‌کنند که قاسم سلیمانی اخیراً به روسیه سفر کرده و با مقامات این کشور دیدار داشته است. این ادعا در حالی است که مقامات کرملین آن را تکذیب می‌کنند.

در این مناظره از تد کروز سؤال شد که آیا ارتباطی بین سفر قاسم سلیمانی به روسیه و زمان انجام این حمله سایبری وجود دارد؟ کروز گفت: " ما اعتقاد داریم زمانی که سلیمانی به ایران بازگشت، زمانی بود که روسیه حمله سایبری به پنتاگون را انجام داد."

به ادعای رسانه‌های آمریکایی، حمله سایبری به وزارت دفاع آمریکا باعث از کار افتادن موقتی شبکه این سازمان شد.

در ادامه کروز گفت که این حملات سایبری نتیجه‌ی ضعف دولت اوباما در مسائل خارجی است.

به ادعای مسئولین جمهوری‌خواه، دیپلماسی منفعلانه‌ی دولت اوباما باعث شد که چین و روسیه جنگ سایبری علیه آمریکا را راه‌اندازی کنند.

زمانی که بحث سایبری در مناظره جدی شد؛ اسکات والکر (Scott Walker)، فرماندار ایالت ویسکانسین گفت: "روسیه و چین در حال حاضر بیش‌تر از اعضای کنگره آمریکا از ایمیل سرور هیلاری کلینتون خبر دارند."

در چند سال اخیر، شاید به‌صورت روزانه اخباری را در مورد حملات سایبری عظیم به کشور آمریکا می‌شنویم. با نگاهی به تاریخ کشور آمریکا به این نکته پی می‌بریم که هرگاه این کشور قصد انجام یک فعالیت خرابکارانه را دارد با کمک رسانه‌های خود، اذهان عمومی را برای آن فعالیت آماده می‌کند. شاید حوادث 11 سپتامبر و لشگر کشی آمریکا به خاورمیانه و خلق داعش و ... بارزترین نمونه‌های این حوادث باشند.

با نگاهی به رسانه‌های فعال در حوزه سایبری و اخبار آنها در میابیم که آمریکا قطعاً هدفی از انتشار اخبار حملات سایبری به این کشور، دارد. در این حملات، آمریکا، کشورهای مختلف و ازجمله ایران را متهم ردیف اول اعلام می‌کند. این در حالی است که تاکنون هیچ سندی برای ادعاهای خود ارائه نکرده است.

بخش اول

بخش دوم

بخش سوم

                                                                                                                                                                                                                                                                                            پایان بخش چهارم

تازه ترین ها
توقف
1405/07/17 - 11:57- آمریکا

توقف صدور گرین‌کارت برای شرکت‌های فناوری توسط دولت ترامپ

دولت ترامپ صدور گرین‌کارت برای شرکت‌های فناوری اطلاعات را متوقف و دانشگاه‌ها را بررسی می‌کند.

سرقت
1405/07/16 - 18:11- جرم سایبری

سرقت اطلاعات ۱.۳ میلیون نفر در حمله سایبری به دادگاه‌های آریزونا

مقام‌های قضایی ایالت آریزونا اعلام کردند در پی یک حمله سایبری، هکرها به اطلاعات حساس بیش از ۱.۳ میلیون نفر دسترسی پیدا کرده و بخشی از فایل‌های پشتیبان سامانه دادگاه‌های این ایالت را کپی کرده‌اند.

هزینه
1405/07/16 - 18:04- جنگ سایبری

هزینه ۳.۳ میلیارد دلاری حملات سایبری روسیه برای انگلیس

گزارش یک نماینده پارلمان انگلیس هشدار می‌دهد دولت این کشور تاکنون نتوانسته هزینه اقتصادی حملات سایبری، خرابکاری‌ها و تهدیدهای روسیه علیه زیرساخت‌های حیاتی را به‌طور دقیق محاسبه کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.