about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

روبرت اوبراین (Robert O'Brien) مشاور امنیت ملی کاخ سفید مدعی شد چین با پلتفرم‌های مختلف قصد دارد در انتخابات آمریکا دخالت کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ اوبراین مدعی شد هکرها با حملات سایبری مؤثر قصد دارند مانع ریاست جمهوری ترامپ شوند.

وی در مصاحبه‌ای با خبرگزاری CBS مدعی شد هکرها با دسترسی به وب‌سایت‌های دولتی قصد دارند، فعالیت‌های انتخاباتی که در تیک‌تاک، توییتر و سایر فضاها انجام می‌شود را تحت تأثیر قرار دهند.

وی در ادامه ضمن اتهام زنی علیه روسیه، چین و ایران مدعی شد این کشورها با حملات سایبری و فیشینگ قصد دارند به سایت‌ها و زیرساخت‌های انتخاباتی ما حمله کنند. این‌یک نگرانی واقعی است. این کشورها دوست دارند نظاره‌گر شکست ترامپ باشند.

اوبراین همچنین مدعی شد ترامپ بیش از هر رئیس‌جمهور دیگری در تاریخ آمریکا با چین دچار چالش شده است و این موضوع باعث افزایش دشمنان خارجی شده است.

او در اولین مصاحبه‌ی تلویزیونی پس از بهبودی از بیماری کرونا مدعی شد:

این حملات چه از جانب چین، روسیه یا ایران باشد، ما با آن‌ها کنار نخواهیم آمد. هر کشوری که بخواهد در انتخابات آزاد و عادلانه ما دخالت کند، با پیامدهای شدیدی مواجه خواهد شد. رهبران این کشورها بین ترامپ و بایدن هرکدام را ترجیح دهند برای ما مهم نیست. ما همه آمریکایی هستیم. ما نمی‌خواهیم کشورهای خارجی تصمیم بگیرند رئیس‌جمهور بعدی ما چه کسی باشد. این کار ظالمانه است.

این مشاور امنیت ملی آمریکا در پیامی مستقیم و آشکار این کشورها را تهدید کرده و اظهار داشت:

در انتخابات ما دخالت نکنید؛ زیرا عواقب شدیدی به دنبال خواهد داشت.

وی در انتها خاطرنشان کرد، دولت ترامپ برای روسیه شفاف کرده که نباید در انتخابات آمریکا دخالت کند؛ بااین‌حال در گزارش اخیر دفتر اطلاعات ملی آمریکا آمده، روسیه قصد دارد کمپین بایدن را تضعیف و کمپین ترامپ را تقویت کند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.