اتهام سایبری آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ وزارت خزانهداری آمریکا در اتهامات اخیر خود مدعی شد، پنج سازمان ایرانی را به اتهام تلاش برای نفوذ در انتخابات ایالاتمتحده از طریق برنامههای اطلاعاتی غیرقانونی و تلاش برای ایجاد اختلاف، تحریم کرد.
وزارت خزانهداری آمریکا در ادامه مدعی شد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، یک شرکت فرعی مرتبط با این سازمان، نیروی قدس سپاه و شرکتهای رسانهای مرتبط با نیروی قدس سپاه سازمانهای تحریم شده از سوی این وزارت خانه هستند و این تحریمها بخشی از اقدامات دولت فدرال برای عقب راندن عملیات نفوذ خارجیها در کمتر از دو هفته مانده به انتخابات است.
رسانههای ایرانی متهم به استفاده از مقالات انگلیسیزبانی هستند که روایتهای نادرست را برای ایجاد اختلاف در بین مخاطبان آمریکایی تقویت میکردند.
این وزارت خانه در اطلاعیهای با اشاره به یکی از شرکتها مدعی شد:
این شرکت در تابستان امسال آماده انجام یک سری عملیات نفوذ به مردم آمریکا قبل از انتخابات ریاست جمهوری بوده است.
به دنبال این تحریمها رئیس سازمان جاسوسی آمریکا جان رتکلیف (John Ratcliffe) در نشستی مطبوعاتی ضمن اتهام زنی علیه ایران مدعی شد، ایران در ارسال ایمیلهای تهدیدآمیز به رأیدهندگان آمریکایی دست دارد.
مقامات و شرکتهای فناوری آمریکا مدعی هستند، در ماههای منتهی به انتخابات با حذف حسابهای جعلی و از بین بردن برخی زیرساختهای فناوری اطلاعات به دنبال حذف اطلاعات نادرست هستند. آنها بر این باورند که این رویکرد نسبت به انتخابات 2016 فعالانهتر است؛ زیرا در آن زمان دولت فدرال و شرکتهای فناوری به دلیل کند بودن واکنش در برابر اقدامات ضداطلاعات روسیه موردانتقاد قرار گرفتند.
به گفته محققان بخش خصوصی آمریکا، ایران دارای یک دستگاه عملیات اطلاعات با منابع کافی است که میتواند از آن استفاده کند. وزارت دادگستری آمریکا در اوایل این ماه مدعی شده بود 92 دامنه اینترنتی را که سازمانهای ایرانی، ازجمله سپاه پاسداران، در فعالیتهای خود استفاده میکردند، توقیف کرده است.
در انتها هم جان هولتکوئیست (John Hultquist) یکی از مدیران تحلیلگر آمریکایی خاطرنشان کرد:
ایران در حوزه عملیات اطلاعات به یک بازیگر پرکار تبدیلشده و این قابلیت مانند قابلیت حملات سایبری آنها در حال تکامل است.