about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اتهام سازمان عفو بین‌الملل به دولت آذربایجان

به گزارش واحد هک و نفوذ سایبربان؛ سازمان عفو بین‌الملل در گزارشی اعلام کرد که فعالان حقوق بشر، روزنامه‌نگاران و مخالفان سیاسی در جمهوری آذربایجان، توسط هکرهای دولتی، مورد حمله فیشینگ واقع شده‌اند. در این حمله، از انواع ایمیل، چت داخلی فیس بوک و سایر ابزارهای مشابه، برای نفوذ به رایانه‌های شخصی و سرقت اطلاعات فردی استفاده شده است.
به ادعای این سازمان، حمله مذکور، از سیزده ماه پیش آغاز شده و تمامی کسانی که در این حمله، قربانی شده‌اند نیز مدعی هستند که دولت آذربایجان و نهادهای حاکمیتی، مسئول سازمان‌دهی حملات سایبری هستند.
کلادیو گارنیری (Claudio Guarnieri)، مسئول ارشد فناوری سازمان عفو بین‌الملل نیز دراین‌باره اعلام کرد: «تحقیقات ما نشان می‌دهد که این کمپین سایبری، علیه معترضان در آذربایجان به راه افتاده و سال‌هاست که مخالفان، تحت چنین فشارهایی قرار دارند.» به ادعای قربانیان این حمله سایبری، طراحان از نوع خاصی از بدافزار بهره‌برداری کرده‌اند که به خصوصی‌ترین اطلاعات افراد تحت نظر دسترسی داشته و تمامی فعالیت‌های آن‌ها را در دنیای مجازی رصد می‌کرده است. البته، دولت آذربایجان، پیش‌ازاین نیز متهم شده بود که از شرکت ایتالیایی هکینگ تیم که چند ماه پیش اسناد آن منتشر شد، برخی از ابزارهای کنترل اینترنت و رصد و نظارت بر مخالفان خود را خریداری کرده است.
این گزارش، تاکنون واکنشی از جانب مسئولان دولتی آذربایجان نداشته و تکذیب یا تائید نشده است. البته این سازمان هم نهادی بین‌المللی و حقوقی نیست و انتشار چنین اتهاماتی به دولت‌های مختلف، پیش‌ازاین نیز توسط سازمان مذکور تکرار شده است. از همین رو، صحت و محتوای چنین گزارش‌هایی هم در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.