about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مایکروسافت در جدیدترین اتهامات خود علیه ایران مدعی شده هکرهای ایرانی برای دسترسی به زنجیره تأمین جهانی، شرکت‌های فناوری اطلاعات هند را هدف حمله قرار می‌دهند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان به نقل از بیزنس تودی؛ مایکروسافت به‌تازگی مدعی شده هکرهای ایرانی شرکت‌های فناوری اطلاعات هند را هدف حملات خود قرار می‌دهند و تعداد این حملات در چند ماه گذشته افزایش یافته است. این در حالی است که این شرکت پیش‌ازاین انگشت اتهامات خود را به سمت هکرهای چینی نشانه رفته بود.

شرکت مایکروسافت در پیامی اعلام کرد:

ازآنجایی‌که هند و برخی دیگر از کشورها در حال تبدیل‌شدن به‌عنوان مراکز اصلی خدمات فناوری اطلاعات هستند، عوامل دولتی بیشتری این زنجیره تأمین را دنبال می‌کنند تا مشتریان بخش دولتی و خصوصی این ارائه‌دهندگان را در سراسر جهان مطابق با منافع دولت خود هدف قرار دهند.

این شرکت در ادامه اتهام‌پراکنی‌های خود علیه ایران مدعی شد:

عوامل ایرانی در حال افزایش حملات خود علیه شرکت‌های خدمات فناوری اطلاعات به‌عنوان راهی برای دسترسی به شبکه‌های مشتریان آن‌ها هستند. این فعالیت قابل‌توجه است زیرا باهدف قرار دادن شرکت‌های طرف ثالث احتمال دسترسی به یک زنجیره تأمین و سوءاستفاده از سازمان‌های حساس‌تر وجود دارد.

مایکروسافت افزود:

هدف از این حملات سرقت اطلاعات ورود به شبکه مشتریان پایین‌دستی است تا احتمال انجام حملات بیشتر فراهم شود.

بنا به ادعای مایکروسافت، این شرکت بیش از 1600 اعلان در پاسخ به حملات ایران در سال جاری برای بیش از 40 شرکت فناوری اطلاعات در سراسر جهان صادر کرده درحالی‌که این آمار برای سال گذشته میلادی 48 اعلان بوده است. طبق گزارش‌ها، عوامل تهدید ایرانی در اواسط اوت شروع به حمله به شرکت‌های مستقر در هند کردند و مایکروسافت 1788 اعلان برای این هکرها برای مشتریان سازمانی خود صادر کرد. از این مشتریان سازمانی، حدود 80 درصد شرکت‌های فناوری اطلاعات بودند. مایکروسافت خاطرنشان کرد که در سه سال گذشته تنها حدود 10 اعلان در مورد عوامل تهدیدکننده ایرانی در هند صادر شده است.

مایکروسافت مدعی است طبق ارزیابی مرکز اطلاعات تهدید و واحد امنیت دیجیتال این شرکت این اقدامات هکرهای ایرانی بخشی از یک هدف گسترده‌تر برای نفوذ به سازمان‌های موردعلاقه ایران است.

ازآنجایی‌که شرکت‌های فناوری اطلاعات هند اغلب زیرساخت‌های پشتیبانی برخی از شرکت‌های برتر جهانی را مدیریت می‌کنند، تصور مایکروسافت این است که این شرکت‌ها به اهدافی جدید تبدیل شده‌اند، زیرا هکرها در تلاش برای دستیابی به دسترسی غیرمستقیم به شرکت‌های تابعه و مشتریان خارج از هند هستند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.