about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

اتهام اسرائیل به حزب‌الله و ایران (قسمت دوم)

در قسمت اول این گزارش، در مورد اتهاماتی که متخصصین اسرائیلی به حزب‌الله و ایران وارد کرده‌اند، مطالبی ارائه شد. شاهار تل (Shahar Tal)، رئیس بدافزار و تحقیقات آسیب‌پذیری شرکت چک پوینت گفت: «بدافزار به‌کاررفته در عملیات سرو ناپایدار، در بیش از 10 کشور کشف شده است. من می‌توانم بگویم که مرکز این بدافزار در اطراف لبنان است. این بدافزار در لبنان، اسرائیل، آمریکا، بریتانیا، کانادا، ژاپن، ترکیه و عربستان سعودی وجود دارد.» وی افزود: «بدافزار این حمله برای جاسوسی طراحی شده است و توسط کسی طراحی شده که دارای دانش عمیق فنی بوده است ولی این بدافزار در درجه ساخت توسط NSA نبوده است. حملات به مؤسسات لبنانی و اسرائیلی صورت گرفته است. قراین مبنی بر این است که گروه هکرها، وابسته به دولت نبودند.»
دوروثی دنینگ (Dorothy Denning) از افراد مدرسه عالی دریایی آمریکا، گفت: «این حملات توسط گروه‌های غیردولتی صورت گرفت و به سطحی از پیچیدگی که شما فکر می‌کنید احتیاج نداشت. ما همگی آسیب‌پذیر هستیم و ممکن است مورد حملات فیشینگ واقع شویم.»
نکته قابل‌ذکر این است که خود افرادی که در مورد حملاتی که ادعا دارند صورت گرفته است نظر مشابهی ندارند. در قسمت اول این گزارش گفتیم که شرکت چک پوینت ادعا کرد که این عملیات، پیچیده بود ولی کارشناس مدرسه نیروی دریایی اظهار کرد که این حملات ساده بودند. لذا با توجه به این مطالب می‌توان فهمید که اگر این حملات درواقع رخ داده باشند، ازیک‌طرف غربی‌ها می‌خواهند حزب‌الله و ایرانی‌ها را متهم به تروریست سایبری کنند و از طرفی وانمود می‌کنند که اسرائیل خسارات زیادی ندیده و حمله‌ای بسیار ساده در حد فیشینگ اتفاق افتاده است. درحالی‌که خود آنها-همان طور که اشاره کردیم-اذعان کرده‌اند، طراحی بدافزار برای این حملات توسط کسی با دانش عمیق فنی صورت گرفته و از پیچیدگی برخوردار بود.

 

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.