about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رسانه‌های گوناگون، بدون ارائه دلایل و مدارک محکم، موضوع حمله سایبری به پارلمان استرالیا را به گردن ایران انداختند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان؛ چندی پیش در خبرها آمده بود که پارلمان استرالیا، مورد تهاجم سایبری کشورهای بیگانه قرار گرفته است. از این رو، نخست وزیر استرالیا تصریح کرده که یک دولت خارجی، با رفتاری پیچیده، عامل حمله سایبری به شبکه رایانه‌ای پارلمان استرالیا بوده است.

حمله یادشده، 8 فوریه رخ داده و علاوه بر شبکه رایانه‌ای مجلس استرالیا، شبکه رایانه‌ای چند حزب سیاسی این کشور نیز تحت تأثیر قرار گرفته و مختل شده است.

بر اساس بیانیه مشترکی که در این زمینه، توسط مجلس نمایندگان و سنای استرالیا صادر شده است، شواهدی وجود ندارد که طی این حمله هکری، داده‌های حساسی به دست مهاجمان افتاده باشد؛ اما به نمایندگان هر 2 مجلس، توصیه شده تا کلمات عبور خود را تغییر دهند.

ازجمله احزابی که شبکه‌های رایانه‌ای آن‌ها، در طول انجام گرفتن حملات مذکور آسیب‌دیده، می‌توان به احزاب لیبرال، ملی‌گرا و کارگر اشاره کرد. نهادهای امنیتی و اطلاعاتی استرالیا، سرگرم تحقیقات گسترده در این زمینه هستند.

به‌تازگی یک شرکت تحقیقاتی آمریکایی ادعا کرد که یک مؤسسه رایانه‌ای وابسته به دولت ایران، پشت حملات سایبری به پارلمان استرالیا بوده است. در این گزارش ادعا شده که نام نهاد یادشده، مبنا بوده که با سپاه پاسداران، ارتباط کاری دارد و متعلق به این نهاد است.

این شرکت پژوهشی، در زمینه حملات سایبری اعلام کرد که هکرهای مستقر در ایران و مسئول حملات سایبری به آمریکا و متحدان غربی‌اش، پشت یک رخنه کامپیوتری در پارلمان استرالیا و احزاب سیاسی این کشور در بهمن ماه بودند.

چارلز یو (Charles Yoo)، رئیس شرکت امنیتی سایبری ریسکیوریتی (Resecurity)، به روزنامه وال استریت جورنال گفته است که حمله سایبری به پارلمان استرالیا، با فعالیت یک مرکز رایانه‌ای ایرانی به نام «مؤسسه مبنا» همخوانی دارد.

این شرکت امنیتی مدعی شده که حمله به پارلمان استرالیا، بخش کوچکی از فعالیت‌های جاسوسی ایران است و از سال گذشته تاکنون کشورهایی نظیر آمریکا، کانادا، بریتانیا، استرالیا و نیوزیلند نیز هدف حملات سایبری قرار گرفته‌اند.

چارلز یو، مدعی شد که احتمالاً این حملات سایبری، واکنشی به تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌ جمهوری آمریکا برای خروج از برجام، در ۱۸ اردیبهشت امسال باشد.

نکته حائز اهمیت این جا است که پیش‌تر، این حملات سایبری به کشور چین نسبت داده شده بود و درحال حاضر کارشناسان امنیتی مدعی شدند که این تهاجمات توسط یک مؤسسه رایانه‌ای، وابسته به سپاه پاسداران صورت گرفته است.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.