اتصال برزیل و آنگولا از طریق کابلهای زیردریایی
به گزارش واحد بینالملل سایبربان، ایجاد مرکز داده (data center) در شمال شرقی برزیل در راستای پروژهی سیستم کابل آتلانتیک جنوبی (South Atlantic Cable System) است که در آن کابلهای ارتباطی از بستر اقیانوس اطلس آنگولا و برزیل را به هم متصل میکند. گفته شده است که این اولین پروژهای است که آفریقا و آمریکای جنوبی را از زیردریا به هم متصل میکند و در سال ۲۰۱۶ به اتمام میرسد. متصدی این کار شرکت مخابراتی "Angola Cable" است. لازم به ذکر است که شهر فورتالزای برزیل یکی از شهرهایی است که دارای هفت کابل فیبر نوری زیردریایی است. همچنین برزیل دارای کابل زیردریایی است که این کشور را به اروپا متصل میکند و دارای چهار کابل زیردریایی است که برزیل را به آمریکا متصل میکند.
علاوه بر اینها در آگوست ۲۰۱۴، گوگل به همراه پنج شرکت آسیایی تصمیم گرفتند که کابلهای زیردریایی را از سواحل غربی آمریکا تا ژاپن تا ربع اول سال ۲۰۱۶ ایجاد کنند. گوگل در منطقهی اقیانوس آرام و برخی کشورهای جنوب شرقی آسیا نیز سرمایهگذاریهایی در ایجاد کابلهای زیردریایی کرده است.
چندی پیش نیز گوگل اعلام کرد که قصد دارد در زمینهی کابلهای زیردریایی که برزیل را به آمریکا متصل کند، سرمایهگذاری کند و این کار را تا پایان سال ۲۰۱۶ به اتمام خواهد رساند. در برخی خبرها آمده است که این کابل زیردریایی گوگل میتواند اطلاعات را با ۶۴ ترابیت بر ثانیه از طریق شش جفت کابل فیبر نوری انتقال دهد.