about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان، ایجاد مرکز داده (data center) در شمال شرقی برزیل در راستای پروژه‌ی سیستم کابل آتلانتیک جنوبی (South Atlantic Cable System) است که در آن کابل‌های ارتباطی از بستر اقیانوس اطلس آنگولا و برزیل را به هم متصل می‌کند. گفته شده است که این اولین پروژه‌ای است که آفریقا و آمریکای جنوبی را از زیردریا به هم متصل می‌کند و در سال ۲۰۱۶ به اتمام می‌رسد. متصدی این کار شرکت مخابراتی "Angola Cable" است. لازم به ذکر است که شهر فورتالزای برزیل یکی از شهرهایی است که دارای هفت کابل فیبر نوری زیردریایی است. همچنین برزیل دارای کابل زیردریایی است که این کشور را به اروپا متصل می‌کند و دارای چهار کابل زیردریایی است که برزیل را به آمریکا متصل می‌کند.
علاوه بر این‌ها در آگوست ۲۰۱۴، گوگل به همراه پنج شرکت آسیایی تصمیم گرفتند که کابل‌های زیردریایی را از سواحل غربی آمریکا تا ژاپن تا ربع اول سال ۲۰۱۶ ایجاد کنند. گوگل در منطقه‌ی اقیانوس آرام و برخی کشورهای جنوب شرقی آسیا نیز سرمایه‌گذاری‌هایی در ایجاد کابل‌های زیردریایی کرده است.
چندی پیش نیز گوگل اعلام کرد که قصد دارد در زمینه‌ی کابل‌های زیردریایی که برزیل را به آمریکا متصل کند، سرمایه‌گذاری کند و این کار را تا پایان سال ۲۰۱۶ به اتمام خواهد رساند. در برخی خبرها آمده است که این کابل زیردریایی گوگل می‌تواند اطلاعات را با ۶۴ ترابیت بر ثانیه از طریق شش جفت کابل فیبر نوری انتقال دهد.

 

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/06/23 - 09:27- آمریکا

پیشنهاد حمله آمریکا به مراکز هوش مصنوعی چین

یک مقام سابق امنیت ملی آمریکا پیشنهاد کرده است واشنگتن برای مقابله با احتمال دستیابی چین به هوش مصنوعی عمومی پیش از آمریکا، علاوه بر حملات سایبری، گزینه حمله فیزیکی به مراکز داده چین را نیز بررسی کند.

رشد
1405/06/23 - 09:21- امنیت زیرساخت

رشد بیمه سایبری در سنگاپور با کاهش هزینه پوشش

بازار بیمه سایبری در سنگاپور در حال گسترش است و همزمان با افزایش تقاضا، هزینه بیمه‌نامه‌ها نیز کاهش یافته است.

آزادی
1405/06/23 - 09:15- جنگ سایبری

آزادی آب‌ها و فضای مجازی در محاصره قدرت‌ها

نظم جهانی طی دهه‌های گذشته تا حد زیادی بر آزادی جابه‌جایی کالا، اطلاعات و انسان‌ها در چهار حوزه مشترک یعنی دریاها، آسمان، فضا و فضای سایبری استوار بوده است.