اتصال استعدادهای دیجیتال اندونزی با هکاتون امنیت سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ وزارت آموزش، فرهنگ، تحقیقات و فناوری اندونزی گفت که هکاتون (Hackathon) امنیت سایبری که بهوسیله « Mastercard Academy 2.0» با همکاری بنیاد «InfraDigital» برگزار میشود، به ارتباط استعدادهای امنیت سایبری اندونزی با صنعت کمک میکند.
اوف براجویداگدا (Uuf Brajwidagda)، مدیر مشارکت و همسویی آموزش حرفهای با تجارت و صنعت در وزارت آموزش، فرهنگ، تحقیقات و فناوری اندونزی، در بیانیهای گفت :
«این گام اولیه برای ما است، مانند کمک به بازرگانان و تولیدکنندگان داده در صنعت سایبری. این کار قطعاً میتواند از طریق همکاری با احزاب مختلف مانند دولت مرکزی، سازمانهای غیردولتی، صنعت و جامعه محقق شود.»
به گفته کارشناسان، هکاتون و نمایشگاه شغلی امنیت سایبری 2022 بهعنوان پیوند و مسابقهای در نظر گرفته میشود که میتواند به استعدادهای دیجیتال کمک کند تا با هم ارتباط برقرار کنند، تواناییهای خود را به نمایش بگذارند و براساس تواناییهایشان شغلی پیدا کنند.
محی الدین (Muhyiddin)، یکی از مقامات وزارت نیروی انسانی اندونزی، عنوان کرد که این وزارتخانه خوشبین است که اندونزی به دلیل وجود منابع انسانی انعطافپذیر که میتوانند با رشد بخش دیجیتال سازگار شوند، رکود اقتصادی را تجربه نکند.
وی خاطرنشان کرد :
«من انتظار دارم که همه مقامات دولتی بتوانند با دنیای تجارت و صنعت همکاری کنند تا پتانسیل، امتیاز جمعیتی و رشد اقتصادی دیجیتال را برای شکوفایی کشور به حداکثر برسانند.»
در عین حال، محمد روفی (Muhammad Rofi)، رئیس بنیاد InfraDigital اظهار داشت که مؤلفه اصلی موفقیت این برنامه، فراگیر بودن است. او تصریح کرد که از سال 2020 تا 2021، این برنامه فقط شرکت کنندگانی از جاوا را هدف قرار داده است؛ با این حال، در سال 2022، این بنیاد شرکت کنندگان را از بیش از 32 ایالت هدف قرار داده است.
علاوه بر این، بنیاد InfraDigital تغییرات سیستمی را در برنامه درسی یکپارچه، ترکیبی از برنامه درسی صنعت امنیت سایبری و برنامه درسی موجود در مدارس، تشویق میکند.
به گفته روفی، در حال حاضر بیش از 11 آموزشگاه حرفهای وجود دارد که به برنامه درسی امنیت سایبری پایبند هستند.