about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

اتاق‌های ویزیت از راه دور ساخته شد

اگرچه مدتی است دسترسی اینترنتی به پزشکان ممکن شده، اما تشخیص دقیق پزشکی از راه دور ممکن نیست. طراحی یک اتاق ویزیت پیشرفته می‌تواند این مشکل را تاحدودی برطرف کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اتاق پزشکی طراحی شده بدین منظور OnMed نام داشته و مجهز به چندین دوربین فوق دقیق و حسگرهای متعددی برای ارزیابی و بررسی شرایط بیمار است. در این اتاق‌ها برخی انواع داروها نیز وجود دارد که در صورت تجویز پزشکان قابل دسترس خواهد بود.

پزشکان با استفاده از امکانات پیشرفته این اتاق‌ها می‌توانند از راه دور با دقت شرایط بیمار را بررسی کنند و با وی گفتگو کنند. بررسی وزن، قد، فشارخون، شاخص توده بدنی، کنترل دمای بدن و غیره نیز با استفاده از امکانات اتاق یادشده ممکن است.

درصورتی‌که برخی اقلام نسخه تجویزشده پزشک در این اتاق ویزیت موجود نباشد، بیمار با دریافت نسخه الکترونیک می‌تواند به نزدیک‌ترین داروخانه مراجعه و اقلام موردنیاز خود را دریافت کند.

زمانی که یک بیمار وارد این اتاق می‌شود، درب آن قفل می‌شود تا امنیت و حریم شخصی مراجعه‌کننده محفوظ باقی بماند. از سوی دیگر، کسی صدای مکالمه بیمار و پزشک را نمی‌شنود. در این اتاق از یک سیستم تأیید هویت سه‌بعدی برای شناسایی دقیق هویت بیمار استفاده می‌شود تا فرد دیگری نتواند خود را به‌جای بیمار معرفی‌شده جا بزند.

مدت‌زمان ویزیت هر بیمار در این اتاق در حدود ۱۵ دقیقه بوده و برای رعایت بهداشت از تابش نور ماورا بنفش استفاده می‌شود. شرکت آمریکایی سازنده این اتاق‌ها امیدوار است آن‌ها از سال جاری میلادی مورداستفاده قرار بگیرند.

تازه ترین ها
تکثیر
1405/07/21 - 10:59- هوش مصنوعي

تکثیر خودکار مدل‌های هوش مصنوعی بدون دسترسی به مراکز داده

آنتروپیک هشدار داد که مدل‌های هوش مصنوعی ممکن است به‌زودی بدون دسترسی به مراکز داده، خودشان را تکثیر کنند.

اعطای
1405/07/21 - 10:55- آسیا

اعطای نخستین گواهی تضمین اطلاعات در قطر

گروه رسانه‌ای بی‌این به نخستین سازمان جهانی در قطر تبدیل شد که گواهی تضمین ملی اطلاعات را از سوی آژانس ملی امنیت سایبری این کشور دریافت کرد.

راه‌اندازی
1405/07/21 - 10:40- آسیا

راه‌اندازی برنامه آموزش سواد دیجیتال در آذربایجان

آذربایجان برنامه رایگان آموزش مهارت‌های دیجیتال را برای کارکنان دولت راه‌اندازی کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.