about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت اسنپ، مالک اپلیکیشن پیام‌رسان اسنپ‌چت، روز سه‌شنبه اولین ابزار کنترل والدین خود را راه‌اندازی کرد. این ابزار تنها به والدین اجازه می‌دهد ببینند نوجوانانشان با چه کسی صحبت می‌کنند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از رویترز ابزار کنترل والدین به آنها اجازه نمی‌دهد از ماهیت مکالمات فرزندانشان مطلع شوند و تنها برای شناسایی هویت افراد طرف مکالمه قابل استفاده است.

این خدمات جدید که مرکز خانواده نام دارد، در زمانی راه اندازی می‌شود که شرکت‌های مالک شبکه‌های اجتماعی به دلیل عدم حمایت از کودکان و امکان سو استفاده از افراد کم سن و سال در محیط این شبکه‌ها مورد انتقاد قرار می‌گیرند. در ماه اکتبر، اسنپ، یوتیوب و تیک تاک در برابر قانونگذاران آمریکایی در مورد عملکرد خود شهادت دادند و متهم شدند که کاربران جوان را در معرض زورگویی و محتوای مضر قرار داده‌اند.

اینستاگرام هم در جلسه سنا در ماه دسامبر در مورد تعهد خود به حفظ ایمنی آنلاین کودکان شهادت داد. این جلسه پس از آن برگزار شد که یک افشاگر فیس‌بوک اسناد داخلی را فاش کرد که نشان می‌داد استفاده از اینستاگرام به سلامت روان برخی از نوجوانان آسیب می‌رساند.

والدین می‌توانند از فرزندان نوجوان خود دعوت کنند تا به مرکز خانواده در اسنپ‌چت بپیوندد و پس از رضایت نوجوانان، والدین می‌توانند فهرست دوستان فرزندشان و افرادی که در هفت روز گذشته در محیط این برنامه به آنها پیام داده‌اند را ببینند. آنها همچنین می‌توانند هر حساب مشکوک را به صورت محرمانه گزارش کنند.

جرمی ووس، رئیس محصولات پیام‌رسان اسنپ در مصاحبه‌ای گفت: با این حال، والدین نمی‌توانند محتوای خصوصی یا پیام‌های ارسالی از نوجوانان خود را ببینند. زیرا این کار به رویکرد صحیح برای افزایش امنیت و رفاه و در عین حال محافظت از استقلال و حریم خصوصی نوجوانان ضربه می‌زند."

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.