about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دستگاه ضبط حرکت یا موشن کپچر ابزاری پوشیدنی و هوشمند برای توصیف حرکت انسان توسط محققان یک شرکت دانش بنیان تولید شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از معاونت علمی و فناوری، سروش باقری مدیرعامل یک شرکت بنیان با بیان این که دستگاه ضبط حرکت، ضمن شناسایی حرکت انسان، آن را اندازه‌گیری و تحلیل می‌کند ادامه داد: این دستگاه، در توان‌بخشی و بازتوانی، ارتوپدی، تربیت بدنی، علوم ورزشی و ساخت انیمیشن نیز استفاده می شود.

وی افزود: دریافت معیارهای مکانیک حرکت مانند سرعت و شتاب زاویه‌ای مفاصل یا سرعت و شتاب خطی اندام های بدن، در ساخت انیمیشن و سایر حوزه های مرتبط بسیار حائز اهمیت است. به همین علت با محاسبه پارامترهای کینماتیکی می توان معیارهای حرکت انسان را محاسبه کرد. بنابراین ابزارهای موشن کپچر از جمله تجهیزات ضروری آزمایشگاه ها نیز است.

به گفته باقری، در روند ساخت انیمشن یا فیلم‌ها شاهد هستیم که شخصیت های آن بر روی بدن خود توپ های سفید رنگی را چسبانده اند؛ این توپ‌ها، سنسورهای منعکس کننده نوری هستند که حرکات آن ها توسط دوربین های مخصوص که نسبت به حرکات آن ها حساس هستند، ضبط شده و به محیط سه بعدی انتقال پیدا می کند.

مدیر شرکت افزود: معمولاً این توپ ها در مفاصل و دستان شخص، جایگزین می‌شوند تا حرکات به طور کامل و طبیعی به رایانه منتقل شود اما پس از این که حرکات فرد توسط دوربین ها به رایانه منتقل شد، نوبت به آن می رسد این حرکات بر روی کاراکتر مورد نظر در دنیای مجازی تطبیق داده شود. مفاصل فرد بازیگر بر روی کاراکتر ساخته شده برده شده و سرعت حرکات تنظیم شود.

وی با بیان اینکه سامانه ثبت حرکت از دو بخش اصلی سخت افزار و نرم افزار تشکیل شده است، گفت: بر حسب نوع نیاز مشتری تعداد ۵ الی ۱۹ عدد حسگر خمشی در هر دستکش قرار گرفته است.

باقری افزود: وظیفه این حسگرها ثبت زاویه مفاصل انگشتان دست و یا هر عضو دیگر بدن است. هر حسگر بر روی یک مفصل قرار گرفته و تغییر زوایه مفصل سبب تغییر در خروجی حسگر می شود و این تغییرات توسط یک مدار الکترونیکی ثبت می شود.

وی افزود: اطلاعات جمع آوری شده از حسگرهای خمشی، پس از پردازش اولیه توسط کابل و یا بصورت بی سیم به رایانه منتقل می شود.

منبع:

تازه ترین ها
آمریکا
1405/06/03 - 13:44- آمریکا

آمریکا تهدیدها علیه دارایی‌های دیجیتال ایران را تشدید کرد

ایالات متحده در کمپین جدید تحریم‌های ایران، دارایی‌های دیجیتال را هدف قرار داد.

قرارداد
1405/06/03 - 13:05- اروپا

قرارداد همکاری دفاعی هوش مصنوعی بین بریتانیا و اوکراین

بریتانیا و اوکراین قرارداد همکاری دفاعی هوش مصنوعی مرتبط با فناوری میدان نبرد را امضا کردند.

رونق
1405/06/03 - 12:23- هوش مصنوعي

رونق بازار کار هوش مصنوعی در سنگاپور

سنگاپور ۲۰۰۰ فرصت شغلی و آموزشی در حوزه هوش مصنوعی را فراهم کرد.