about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت AMD امسال با عرضه سری پردازنده‌های Epyc با معماری Zen 2 توانست پس از سال‌ها عدم حضور در بازار محصولات تجاری، انحصار اینتل را بشکند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت AMD امسال با عرضه سری پردازنده‌های Epyc با معماری Zen 2 توانست پس از سال‌ها عدم حضور در بازار محصولات تجاری، انحصار اینتل را شکسته و حالا به لطف ارزش بیشتر عملکرد آن در برابر قیمتش یک بار دیگر در رقابت با رقیب دیرینه خود پیروز شود. 

اداره ملی هواشناسی و اقیانوسی ایالات متحده (NOAA) اعلام کرد که قصد دارد طی برنامه‌ی ۱۰ ساله و ۵۰۵/۲ میلیون دلاری خود دو ابررایانه هواشناسی خریداری کند. هر یک از این دو ابرکامپیوتر، ۲۵۶۰ برد دو سوکته داشته که در ۱۰ قفسه قرار گرفته و از پردازنده‌های ۶۴ هسته‌ای AMD Epyc Rome 7742 که با شبکه‌ی Slingshot از شرکت Cray به هم متصل شده‌اند، بهره می‌برند.

هر دستگاه دارای ۱/۳ پتابایت (۱۰۰۰ ترابایت) حافظه رم بوده و سیستم‌های ClusterStor شرکت Cray برای هر سایت ۲۶ پتابایت حافظه ذخیره سازی را فراهم کرده‌اند که ۶۱۴ ترابایت آن حافظه فلش و بقیه‌اش بین دو فایل سیستم هارد دیسکی ۱۲/۵ پتابایتی تقسیم شده است.

حداکثر توان محاسباتی نظری هر سیستم Cray برابر با ۱۲ پتافلاپس است. البته ابررایانه‌های NOAA در ترکیب با بقیه‌ی ظرفیت تحقیقاتی و عملیاتی این سازمان می‌توانند به توان اسمی ۴۰ پتافلاپس هم دست پیدا کنند.

Paragraphs

سیستم‌های Shasta ساخت Cray هنوز به فهرست ۵۰۰ ابررایانه برتر جهان دست نیافته‌اند، البته بر اساس آمار اعلام شده در فهرست بندی آبان ماه،‌ احتمالا جایگاه ۲۵ام را کسب کند. با این وجود سیستم‌های Shasta تا سال ۲۰۲۲ قابل نصب نیستند و احتمالاً هم تا آن زمان در فهرست مربوطه به آن اندازه بالا قرار نمی‌گیرند.

دانشمندان NOAA اما باور دارند که برتری یک ابرکامپیوتر می‌تواند بر اساس کیفیت ردگیری طوفان‌ها، دقت جریان‌ هم‌رفتی، تشخیص ناهنجاری‌های دمای سطح زمین و غیره باشد. همچنین آن‌ها ابرکامپیوترها را وسیله‌ای برای قرار گرفتن در رقابتی سخت با دیگر همکارانشان در مراکز پیش‌پینی هوای جهان نمی‌دانند.

قطع همکاری با قدیمی‌ها (IBM و Dell)، شروع همکاری با شرکتی جدید (Cray)


سازمان NOAA می‌خواهد ۸ سیستم قدیمی‌ترش را که بیشترشان ساخت IBM و Dell هستند با ۲ سیستم Cray که البته تا زمان نصب، قدیمی خواهند شد، تعویض کند. شرکت IBM مراکز عملیاتی NOAA را تا سال ۲۰۲۲ مدیریت می‌کند و پس از آن شرکت فناوری اطلاعات General Dynamics یا به اختصار GDIT، مدیریت آن را در هشت سال بعدی به اضافه‌ی دو سال دوره اختیاری نوسازی در دست می‌گیرد. قرارداد حاصل با GDIT ارزش ۵۰۵/۲ میلیون دلاری در طی ۱۰ سال دارد. 

شرکت GDIT این قرارداد را با کسب ۹۹ درصدی شرایط مورد نیاز به علاوه‌ی بالاترین عملکرد نسبت به قیمت را در مقایسه با دیگر شرکت‌کنندگان از آن خود کرده است. علت برتری پیشنهاد GDIT از نظر بالاترین کارایی نسبت به قیمت نیز انتخاب سرورهای سری Epyc شرکت AMD است که در این چند وقت به همین دلیل توسط دیگر مؤسسات نیز انتخاب شده اند.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.