about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ابررایانه سیمرغ تا پایان سال رونمایی می شود

رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: ابررایانه سیمرغ با ظرفیت ۱۸۰ ترافلاپس برای ارائه خدمات پردازشی به دانشگاه ها و مراکز پژوهشی تا پایان سال به بهره برداری می رسد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان به نقل از وزارت ارتباطات، وحید یزدانیان گفت: ابررایانه سیمرغ در هفته‌های آینده رونمایی می‌شود. این ابررایانه در فاز نخست خود ۱۸۰ ترافلاپس ظرفیت پردازشی دارد و می‌تواند خدمات پردازشی را به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و صاحبان صنایع ارائه کند.

وی با بیان اینکه یکی از نیازهای عمده ما در کشور داده‌های پردازشی است و با توجه به اینکه اقتصاد آینده مبتنی بر داده است، گفت: در کشور در این حوزه کمبود داریم. به همین دلیل با همکاری یکی از دانشگاه‌های بزرگ کشور، پروژه ابر رایانه سیمرغ را آغاز کردیم که تا پایان سال جاری به بهره برداری می‌رسد.
یزدانیان تصریح کرد: هم اکنون محققان دانشگاهی و پژوهشگران کشور برای تحلیل داده‌های خود، آن را به خارج از کشور ارسال می‌کنند و برخی مواقع تا ماه‌ها در انتظار دریافت نتیجه پردازش خود هستند. با راه اندازی این ابررایانه امکان استفاده داده نیز فراهم می‌شود و کسب و کارها در حوزه‌های مختلف مانند حمل و نقل می‌توانند برای شناسایی گروه‌های هدف خود از امکان پردازش اطلاعات این ابررایانه استفاده کنند.
وی افزود: صنعت انیمیشن و بازی رایانه‌ای نیز به طور گسترده‌ای از ظرفیت این ابررایانه می‌توانند استفاده کنند. در گام‌های بعدی ظرفیت‌های پتافلاپس در کشور دست خواهیم یافت.

به گفته رئیس پژوهشگاه فضایی ایران، داشتن ابررایانه برای هر کشوری یکی از مؤلفه‌های قدرت نرم آن کشور است و با راه اندازی این ابررایانه، ایران وارد کلوپ کشورهای محدود دارای ابررایانه می‌شود.
یزدانیان با اشاره به ایجاد مرکز هوش مصنوعی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز گفت: موضوع هوش مصنوعی از اولویت‌های ما است که نقش کلیدی در شکل گیری کسب و کارها در فضای مجازی و حقیقی دارد. تاکنون در حوزه هوش مصنوعی به صورت جزیره‌ای عمل شده است. در مراکز و دانشگاه‌های مختلف پروژه‌هایی به صورت مجزا کار شده و همگرا نبوده و زیرساخت‌های مناسبی نیز برای پردازش در این حوزه وجود نداشته است. اما با راه اندازی مرکز هوش مصنوعی در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به صورت گسترده‌ای به دنبال فرهنگ سازی در این حوزه هستیم.
وی گفت: برای انجام پروژه‌های تحقیقاتی در این حوزه تاکنون با دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف و امیرکبیر تفاهم کرده ایم و از دانشگاه‌های دیگر نیز دعوت می‌کنم که در این حوزه با مرکز هوش مصنوعی این پژوهشگاه همکاری داشته باشند و ما آمادگی ارائه خدمات در این حوزه را داریم.
رئیس پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، افزود: فراهم کردن زیرساخت‌های پردازشی از جمله محورهای هوش مصنوعی که یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های آن ابررایانه سیمرغ است که بعد از راه اندازی این ابررایانه، مرکز هوش مصنوعی درگاهی برای بهره برداری از این ابررایانه خواهد بود که نیازهای پردازشی برای هوش مصنوعی را فراهم می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
فراخوان
1405/06/22 - 08:41- آسیا

فراخوان هند برای دفاع دیجیتال متحد در بریکس

هند هشدار امنیت سایبری صادر کرد و خواستار دفاع دیجیتال متحد در کشورهای بریکس شد.

حمله
1405/06/22 - 08:25- جرم سایبری

حمله سایبری به زیرساخت شرکت مالزیایی Duopharma Biotech

شرکت مالزیایی «Duopharma Biotech» وقوع حمله سایبری به زیرساخت‌های خود و سرقت برخی فایل‌های داده را تأیید کرد.

درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.