about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: باید مهارت استفاده از فضای مجازی آموزش داده شود در فضای مجازی فقط با یک کلیک مخاطرات بسیاری به سلامت و زندگی دانش‌ آموز وارد می‌شود.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در طرح نهضت ملی هدایت ( هر دانش‌آموز یک تلبت، هر تبلت یک کلاس درس) اظهار کرد: آموزش و پرورش در دوران کرونا خیلی خوب پیش رفت البته در موضوع عدالت آموزشی با مسائل عدالت اجتماعی، فقر و عدالت جنسیتی مواجه هستیم  و این موارد در شرایط کرونا اثر مخربی را بر هم دارند.
وی افزود: از دانش‌ آموزان خواسته می‌شود مراحل آموزش خود را طی کنند و توجهی نمی‌شود که چون دانش‌ آموزی تبلت ندارد فعلاً جریان آموزش متوقف شده و صبر کنند تا تبلت به دستش برسد.
ابتکار گفت: بخشی از مشکلات را آموزش‌های تلویزیون حل کرده اما همه مشکل حل نشده است چون آموزش از سطح مدرسه شروع می‌شود و هر معلم باید با دانش آموزان خود ارتباط مستقیم برقرار کند البته شبکه شاد این امکان را فراهم می‌کند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری متذکر شد: امیدواریم با بهبود شرایط کرونا بتوانیم در شهرهای سفید بخشی از آموزش‌ها را به سمت کلاس‌های حضوری ببریم اما در عین حال ناچاریم مشکل تبلت و آموزش مجازی را حل کنیم و برای آن برنامه ریزی خوب داشته باشیم، بهترین کار مشارکت مردم و خیران است بسیاری از افراد نذرهایی را برای ساخت مدرسه دارند که به راحتی می‌تواند برای تأمین تبلت تغییر جهت بدهد چون امروز تبلت همان مدرسه است.
ابتکار با اشاره به ضروت آموزش مهارت استفاده صحیح از فضای مجازی گفت: باید در شبکه شاد و از طریق برنامه ریزی وزارت آموزش و پرروش، مهارت‌های استفاده صحیح از فضای مجازی به خانواده‌ها و  دانش آموزان آموزش داده شود تا بدانند فرصت‌های فضای مجازی، مخاطرات و تهدیدات آن چیست.

وی افزود: فرصت‌های فضای مجازی برای آموزش بسیار زیاد است اما تهدیداتی هم دارد، دانش آموز کم تجربه که نمی‌داند وارد چه عرصه‌ای شده است و شاید این عرصه را با عرصه واقعی مقایسه می‌کند در حالیکه بسیاری از معادلات  فضای مجازی ممکن است بر عکس دنیای واقعی باشد، در فضای مجازی نمی‌توان به آسانی به افراد اعتماد کرد و مبنای روابط بی اعتمادی است.
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری متذکر شد: آموزش مجازی فرصت خوبی است، امروز مدرسه را وارد تبلت و موبایل کردیم که در گذشته ممنوع بود اما باید مهارت‌ها را به دانش آموزان آموزش داد که از آن عقب هستیم و باید بیشتر باید بر روی این موضوع کار کنیم، انجمن اولیا و مربیان می‌تواند آموزش‌هایی را برای خانواده‌ها داشته باشد توجه داشته باشیم در فضای مجازی فقط با یک کلیک مخاطرات بسیاری به سلامت و زندگی دانش‌آموزان وارد می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.