about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

آی او اس نیامده مشکل ساز شد

در آپدیت جدید iOS کاربران نمی‌توانند به دیتای موبایل وصل شوند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ کاربران آیفون که سیستم عامل تلفن های همراه خود را به روز رسانی کرده اند با مشکلی تازه روبه رو شده اند.

دیروز نسخه جدید این سیستم عامل (iOS 12.1.1) رونمایی و عرضه شد اما چیزی نگذشت که مشخص شد، افراد برای اتصال به اینترنت فقط باید از طریق وای فای وارد شوند و امکان اتصال از طریق شبکه دیتا (سیم کارت) فراهم نیست. به عبارتی دیگر کاربران آیفون در حال حاضر برای دسترسی به اینترنت تنها کاری که می‌توانند انجام دهند، استفاده از اتصالات وای فای است.

نکته قابل تامل اینجا است که این مشکل در نسخه بتا نیز وجود داشته و کاربران موضوع را به شرکت اپل گزارش داده بودند. اما در نسخه رسمی همچنان این مشکل به قوت خود باقی است.

سیتم عامل (iOS 12.1.1)  در مواردی دیگر مانند اجرای میانبرها نیز مشکل دارد. البته این مشکل از سمت سرویس دهنده آن میانبر بوده و می توان آن را برطرف کرد. اما در باره مشکل اول یعنی عدم اتصال به شبکه دیتا باید منتظر اعلام رسمی اپل یا ارائه به روز رسانی جدید بود.

تازه ترین ها
شناسایی
1405/08/02 - 14:26- اروپا

شناسایی قربانیان احتمالی قاچاق انسان در فضای آنلاین

بازرسان یوروپل ۵۱ قربانی احتمالی قاچاق انسان را در فضای آنلاین شناسایی کردند.

تأییدیه
1405/08/02 - 14:23- هوش مصنوعي

تأییدیه استفاده جهانی از هوش مصنوعی چینی دیپ‌سیک و مینی‌مکس

شرکت‌های چینی دیپ‌سیک (DeepSeek) و مینی‌مکس (MiniMax) برای استفاده جهانی از هوش مصنوعی خود تأییدیه دریافت کرده‌اند.

قطع
1405/08/02 - 14:23- اروپا

قطع صدها هزار درخت برای ایجاد فضا جهت احداث مراکز داده گوگل

به گفته محققان، گوگل در فنلاند به دلیل قطع حدود ۲۵۰ هزار اصله درخت با انتقادات شدیدی مواجه شده است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.