about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

آیا پنتاگون، باید از بخش خصوصی، حمایت کند؟

راهبرد امنیت سایبری 2018 پنتاگون، پرسش‌های بسیاری را درباره شیوه پشتیبانی سایبری وزارت دفاع آمریکا، از بخش خصوصی، مطرح کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ راهبرد امنیت سایبری 2018 پنتاگون، با اعمال تغییراتی شاخص در رویکرد این نهاد نظامی در برابر تهدیدات فضای مجازی، ابهاماتی نیز درباره نقش وزارت دفاع، در حمایت امنیت سایبری از بخش خصوصی، پدید آورده است.

در جهان فیزیکی، دفاع از کشور، مفهومی بسیار شفاف و واضح است. این درحالی است که در فضای مجازی، مفاهیمی چون: تهدید، امنیت ملی و دفاع، هنوز چندان روشن نیستند و خصوصی بودن اکثر شبکه‌ها در محیط سایبری کشوری چون آمریکا نیز این سردرگمی و ابهام را دو چندان می‌کند.

مادلین مورتلمانس (Madeline Mortelmans)، رئیس بخش سایبری دفتر سیاسی وزیر دفاع ایالات‌ متحده، 27 فوریه، در اجلاس شورای آتلانتیک، در واشنگتن گفت:

آنچه در سال 2018 رخ داد، یک اجماع بزرگ بود. مزیت نسبی ما، در این فضا، با بسط و توسعه قدرت، دفاع رو به جلو، شکل دادن به اکوسیستم سایبری و اقدامات پیشگیرانه، تضمین می‌شود. راهبردهای پیشین وزارت دفاع، همواره بر حفاظت از کشور و ملت، تأکید داشته و نهاد نام برده، این امر را اصلی‌ترین مأموریت خود می‌انگاشته است؛ اما این رسالت، در فضای مجازی، به چه معنا است؟ چه اقداماتی می‌تواند ما را در بهبود دفاع سایبری کشور یاری رساند؟

تغییرات اخیر در سیاست و نحوه اعمال قدرت، این نگرانی را تا حدود فراوانی، برای مقامات این کشور، کاهش داده است. بر اساس این تحولات -که فرماندهی سایبری، ازسوی کاخ سفید و وزارت دفاع، مأمور اجرای آن‌ها شده- نیروهای سایبری این کشور، دفاع رو به جلو را جایگزین رویکرد پیشین خود کرده است. بر پایه این سازوکار نوین عملی، ایالات‌ متحده، مبارزه با دشمنان خود را پیش از بروز تهدید برای امنیت زیرساخت‌هایش، آغاز می‌کند.

کیث الکساندر (Keith Alexander)، نخستین رئیس فرماندهی سایبری آمریکا و جمیل جفر (Jamil Jaffer)، بنیان‌گذار مؤسسه امنیت ملی دانشگاه جورج میسون (George Mason University National Security Institute) در پاییز سال میلادی گذشته، طی مقاله‌ای نوشتند که مسئله ابهام مأموریت دفاع فرماندهی سایبری از کشور و ملت، یکی از چالش‌های همیشگی نیروهای سایبری کاخ سفید بوده و دگرگونی اخیر در رویکرد دفاع سایبری، این عدم صراحت را تا حدود فراوانی، رفع کرده است.

بر طبق رویکرد جدید، فرماندهی یادشده، نباید به حملات سایبری پاسخ دهد؛ بلکه باید دشمنان را پیش از وقوع حمله و آسیب دیدن زیرساخت‌های حیاتی آمریکا، متوقف سازد.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.