about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

ایلان ماسک اعلام کرده قصد دارد اینترنت ماهواره ای استارلینک را وارد کشور اوکراین کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ ایلان ماسک  (Elon Musk)، مدیر عامل شرکت فضایی اسپیس ایکس، با تهاجم روسیه به زیرساخت اینترنت اوکراین، روز شنبه گفت که شرکت او سرویس اینترنت ماهواره ای Starlink خود را به این کشور خواهد آورد. ماسک در توییتر خود اعلام کرد:

 سرویس استارلینک اکنون در اوکراین فعال است. ترمینال های بیشتری نیز در مسیر هستند.

 این تعهد ماسک پس از آن صورت گرفت که میخائیلو فدوروف (Mykhailo Fedorov) ، معاون نخست وزیر این کشور در توییتی وی را مخاطب قرار داد. فدوروف گفت:

ما از شما می‌خواهیم ایستگاه‌های Starlink را در اختیار اوکراین قرار دهید و از روس‌ها بخواهید که متوقف شوند.

در حالی که بسیاری به سرعت این اعلامیه ایلان ماسک را تحسین کردند، برخی دیگر مانند مدیر اجرایی Rebellion PAC به نام برایانا وو (Brianna Wu) خاطرنشان کردند که بعید است استارلینک به اوکراینی‌ها کمک کند تا بتوانند ارتباطات خود را حفظ کنند. برای اولین بار، همانطور که برخی منابع در بررسی های خود از این سرویس اشاره می کنند، یک گیرنده استارلینک، به یک خط دید تقریباً عالی از شبکه مداری SpaceX نیاز دارد.

 محیط شهری مکانی نیست که بتوانید این سرویس را مستقر کنید زیرا ساختمان ها (و در این مورد خاص، دود ناشی از گلوله های توپخانه روسیه) می توانند به راحتی سیگنال را مسدود کنند. همچنین این سوال وجود دارد که چگونه می‌توانید پایانه‌های استارلینک را در اختیار مردم شهر و سایر نقاط کشور قرار دهید. به عنوان مثال، منطقه  Kyiv توسط نیروهای روسی محاصره شده است.

 پس از چهار روز درگیری شدید، اتصال به اینترنت در اوکراین گاهی اوقات ضعیف بوده است، به ویژه در بخش‌هایی از کشور که بیشترین نبرد را داشته‌اند. روز شنبه، NetBlocks به رویترز گفت که شاهد است اتصال به GigaTrans، ارائه دهنده اصلی اینترنت اوکراین، به طور موقت به زیر 20 درصد سطح عادی کاهش یافته است.

در حالی که اوکراین هنوز در سراسر کشور دچار خاموشی نشده است، این نگرانی وجود دارد که وضعیت هر لحظه تغییر کند، و به طور بالقوه برقراری ارتباط با عزیزان خود را برای اوکراینی‌ها دشوارتر کند.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.