about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اسنادی که به تازگی افشا شده نشان می دهد محققان خود فیس بوک از استفاده نامناسب و مشکل آفرین کاربران از این شبکه اجتماعی آگاه بوده اند، ولی توجهی به این موضوع نکرده اند.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از ورج، تحقیقات داخلی فیس بوک نشان می دهد از هر هشت کاربر این شبکه اجتماعی یک نفر به گونه ای از شبکه یادشده استفاده کرده که با خواب، فعالیت های شغلی و روابط شخصی وی تداخل و ناسازگاری داشته است.

فیس بوک از این وضعیت با عنوان استفاده مشکل ساز نام برده است، اما در عمل بیشتر به عنوان "اعتیاد به اینترنت" شناخته می شود. شبکه اجتماعی مذکور از گروهی بهره می برد که وظیفه آنها بررسی میزان رفاه کاربرانبود. آنها روش هایی را نیز برای حل مشکل استفاده نامناسب از فیس بوک پیشنهاد می دادند. اما فیس بوک این گروه را در سال 2019 کلا کنار گذاشت.

پراتیتی ریچودوری، معاون تحقیقات متا، شرکت مادر تخصصی جدید فیس بوک، در یک پست وبلاگی نوشته که  وال استریت ژورنال اولین افشاگر این خبر، تحقیقات یادشده را به غلط تفسیر کرده است. به گفته وی فیس بوک سالها از تلاش ها برای درک بهتر کاربرانش و توانمندسازی آنها برای استفاده از خدماتش حمایت کرده است. در عین حال افشاگری های برخی کارکنان سابق فیس بوک نشان می دهد این شبکه اجتماعی تنها به دنبال کسب درآمد بیشتر بوده و نه حفاظت از کاربران خود.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.