about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

آگاهی بی.ام.و از آسیب‌پذیری کشف‌شده اخیر

به گزارش واحد متخصصین سایبربان، آسیب‌پذیری در نرم‌افزار iOS شرکت بی.ام.و وجود دارد که هکرها با استفاده از آن می‌توانند محل دقیق خودرو را شناسایی کنند، درب‌های آن را باز کنند و موتور آن را روشن کنند. البته هکر نمی‌تواند خودرو را حرکت دهد زیرا برای این کار نیاز به سوییچ ماشین است.

این آسیب‌پذیری به دلیل عدم اعتبارسنجی گواهی‌نامه‌های SSL در نرم‌افزار تلفن همراه اپل است که به هکر این امکان را می‌دهد تا حمله مردمیانی (Man in the Middle) را پیاده‌سازی کند.

 

 

نکته نگران‌کننده، آگاهی شرکت  بی.ام.و قبل از انتشار عمومی  این آسیب‌پذیری و عدم وصله آن است. قبل از آنکه این آسیب‌پذیری عمومی شود، محققان امنیتی به این شرکت گزارش داده بودند، اما هنوز حتی پس از انتشار عمومی آن، وصله‌ای منتشرنشده است.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.