about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

آن که می‌خواست ایران را نابود کند، تخصصش هم جنگ سایبری بود، از دور انتخابات رژیم صهیونیستی خارج و پارلمانشان هم منحل شد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شب گذشته به اعضای حزبش رسماً اعلام کرد که در انتخابات بعدی هم نامزد نخواهد شد، امروز هم پارلمان رژیم صهیونیستی رسماً منحل و اعلام شد «لاپید» وزیر خارجه صهیونیستها فعلاً امورات نخست‌وزیری را ساماندهی می‌کند.

 انحلال پارلمان صهیونیستهی و از دور خارج شدن نفتالی بنت غیر از آنکه‌ نشانه‌ای از بحران جدی در امر سیاسی صهیونیستها است، از آن جهت اهمیت مضاعفی دارد که بنت از یک سو تأکید می‌کرد که با اجرای دکترین اختاپوس می‌خواهد ایران را مستقیم هدف قرار دهد و با جمهوری اسلامی مبارزه‌ای بی‌واسطه داشته باشد و هم اینکه او یکی از کانون‌های این نبرد را در عرصه سایبری تعریف می‌کرد!

 ادعاهای بنت در حوزه سایبری البته جهانی(!) بود و به سایر کشورها می‌گفت که برای امان ماندن در مقابل حملات سایبری به اسراییل بپیوندند! و در واقع از او کمک بگیرند. گفته می‌شود که نفتالی بنت قبل از نخست‌وزیری هم ورودی در حوزه سایبر داشته است و احتمالاً صهیونیستها او را یکی از متخصص‌ترین افراد برای این برهه می‌دانستند!

به‌هرحال او در یکی از مقاطع اوج انفجارها و آتش‌سوزیها و اختلالهای صنعتی و نظامی در اسراییل که مقامات صهیونیستی مدعی هستند بسیاری از آنها از طرف جبهه مقاومت صورت می‌گیرد مجبور‌ به کناره‌گیری از قدرت شد. هیچ منبعی ادعای صهیونیستها درباره منشأ اتفاقات اخیر را تأیید نکرده است، اما خروج بنت از قدرت نشان می‌دهد که حتی اگر غربیها از طریق رسانه برای خود اعتماد به نفس کاذب بخرند، باز هم مسئله‌ای به‌نام واقعیتِ احساس ضعف در برابر جبهه مقاومت در منطقه چیزی نیست که بتوانند از مواجهه با آن طفره بروند.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.