about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

آموزش هوش مصنوعی در ماینکرفت

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ زمانی که مایکروسافت، شرکت موجانگ (Mojang)، سازنده بازی ماینکرفت را خرید، هیچ‌کس انتظار گسترده شدن این بازی در تمام پلتفرم‌ها را نداشت. در حال حاضر از بازی ماینکرفت برای آموزش برنامه‌نویسی، شیمی و چندین زمینه‌ی دیگر استفاده می‌شود.
شرکت مایکروسافت در جدیدترین اقدام یک سامانه‌ی جدید به نام «ای. آی. ایکس» (AIX)، برای آموزش عامل‌های هوش مصنوعی ایجاد کرده‌اند. این سامانه به آن‌ها آموزش می‌دهد که چطور در یک بازی محیط باز پیشرفت کرده و بقای خود را تثبیت بخشند. هدف از این کار افزایش توانایی «هوش مصنوعی همگانی» (general Intelligence) برای یادگیری از محیط اطراف و اخذ بهترین تصمیم است.
در وبگاه مایکروسافت نوشته شده است: «یک الگوریتم رایانه‌ای شاید بتواند وظیفه‌ی خود را به بهتر از یک انسان بزرگ‌سال و با تجربه انجام دهد؛ اما نمی‌تواند با سرعت با سرعت تکامل و یادگیری یک نوزاد رقابت کند. نور، بو، لمس، صدا، ناراحتی و یادگیری سریع اینکه اگر گریه کند شانس خوبی برای دریافت غذا به دست می‌آورد.»
در ابتدا عامل‌های هوش مصنوعی کوچک‌ترین شناختی از محیط ندارند. این عامل‌ها باید با حرکت در محیط، آن را شناسایی کرده و برای بقا و مقابله با خطرات تجربه کسب کنند. هدف این کار تولید هوش‌های مصنوعی بسیار پیچیده‌تر و کارآمدتر است.
به همین منظور و برای تکمیل این نوع درخواست‌ها، عامل‌های هوش مصنوعی باید در شرایط متفاوتی مانند سقوط به رودخانه یا چاله‌ی گدازه مواجه شوند. گروه تحقیقاتی سامانه‌ای. آی. ایکس بازی ماینکرفت را برای آموزش هوش مصنوعی انتخاب کردند؛ زیرا برخلاف بازی‌های مشابه، این بازی جهان باز بوده و شبیه‌ساز بسیار خوبی از خطرات موجود در دنیای واقعی به‌حساب می‌آید. این موضوع به محققان کمک می‌کند تا آزمایش‌ها و شرایط پیچیده‌ی مختلفی را برای عامل‌های هوش مصنوعی آماده کنند.
هم‌اکنون این سامانه، به‌صورت محدود در اختیار گروه کوچکی قرار گرفته است تا به کمک آن روی پروژه‌های هوش مصنوعی خودکار کنند. مایکروسافت اعلام کرد از تابستان سال 2016 استفاده از این سامانه برای عموم مردم امکان‌پذیر و رایگان خواهد بود.
این سامانه و توانایی آموزش آن در نگاه اول جالب به نظر می‌رسد؛ اما با این کار مایکروسافت می‌تواند به تمام فناوری‌ها و زیرساخت‌های هوش‌های مصنوعی تمام گروه‌ها و شرکت‌های سراسر دنیا که با آن کار می‌کنند، دسترسی پیدا کند.

 

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.