آموزش هوش مصنوعی با دادههای جعلی
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت «ال 3 هریس» (L3Harris) به تازگی اعلام کرد در حال ایجاد پلتفرم جدیدی است که به تحلیلگران ارتش اجازه میدهد با کمک هوش مصنوعی در مجموعه دادههای تصویری عظیمی، اشیا مختلف را شناسایی کنند.
ویل رورر (Will Rorrer)، توسعهدهنده کسبوکار ارشد جغرافیایی در ال3هریس گفت:
به طور کلی در تحلیل دادههایی که از سنجش راه دور مانند فضا یا تجهیزات هوایی به دست میآیند، چالش وجود دارد. بنابراین طیف گستردهای از تصاویر و انواع دیگر دادهها وجود دارند که از فضا به دست میآیند، تا حدی که نمیتوان آنها را به طور کامل در روشهای سنتی و تنها به کمک تحلیلگران انسانی بررسی کرد. برای رفع این مشکل میتوان برای پردازش اطلاعات از انواع یادگیری ماشینی بهره گرفت.
مقامات شرکت هریس تاکنون از اعلام ارزش قرارداد و مشتریان نهایی سامانه خود که بر پایه تفاهمنامهای با «مرکز مدیریت چرخه عمر نیروی هوایی» (Air Force Life Cycle Management Center) در حال تولید است، خودداری کردهاند. با وجود این تعدادی از تحلیلگران توضیح میدهند علاقه وزارت دفاع و جامعه اطلاعاتی آمریکا به استفاده از هوش مصنوعی یک چیز پنهان نیست. این نهادها در تلاش هستند با به کارگیری یادگیری ماشینی اطلاعات با اهمیت را برای تحلیلگران انسانی استخراج کنند. شرکت هریس نیز با تمرکز روی آموزش الگوریتم یادگیری ماشینی خود، قصد دارد اطلاعاتی قابل اعتماد را به وزارت دفاع ارائه بدهد.
شرکت هریس نزدیک به 30 سال است که در زمینه مدلسازی و شبیهسازی قابلیتها به منظور آزماش و ایجاد سامانههای نوری جدید فعالیت میکند. این کار با استفاده از رایانهها و آزمایش ترسیم تأثیرات جوی و سایر عوامل روی فناوریهای آنها صورت میگیرد. این شرکت قصد دارد برای ایجاد دادههای آموزشی ک.رد استفاده در یادگیری ماشینی از فناوریهای مدلسازی خود بهره بگیرد. این الگوریتم به وزارت دفاع آمریکا کمک میکند تا بتواند مسائل تهدیدآمیز را در تصاویر ماهوارهای شناسایی کند.
رورر توضیح داد:
ما به کمک فناوریهای خود تصاویر جعلی بسیار خوبی را ایجاد کرده، به منظور ایجاد دادههای آموزشی مصنوعی از آنها بهره میگیریم.
وی ادامه داد، دادههای آموزش مصنوعی برای هوش مصنوعی وزارت دفاع و جامعه اطلاعاتی از اهمیت بالایی برخوردار است؛ زیرا در جهان واقعی تصاویر کافی با تمرکز روی تهدیدات وجود ندارد. ال3هریس باور دارد میتواند تصاویری جعلی ایجاد کند که به اندازه کافی واقعی به نظر برسند؛ بنابراین سامانهها در شرایط واقعی توانایی تشخیص تهدیدات را خواهند داشت.