آموزش نیروی دریایی آمریکا با واقعیت افزوده
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ارتش آمریکا در طول چند سال گذشته از واقعیت افزوده به عنوان ابزاری برای آموزش سربازان بهره میگیرد. این گونه ابزارها فرآیند یادگیری، تقویت مهارتهای، دقت تیراندازی و بهبود قدرت تصمیمی گیری سربازان را سادهتر میسازد.
نیروی زمینی آمریکا هماکنون با همکاری مایکروسافت روی توسعه پروژهای با نام «سامانه تقویت بصری یکپارچه» (IVAS) کار میکند تا سربازان بتوانند در یک محیط ساختگی، اقدام به تمرین کنند. نیروی دریایی آمریکا نیز به تازگی اعلام کرد در حال توسعه سامانهای تمرینی جدید به نام «تریس» (TRACE) است که بر پایه واقعیت افزوده عمل میکند.
تریس سناریوهای واقعگرایانهی مختلفی را برای تمرین در اختیار سربازان قرار میدهد. این سامانه دارای قابلیتهای ردیابی حرکتی و سلاح پیشرفته، حسگرهای بازخورد صدا و تصویر است که امکان انجام عملیات توسط نیروها را در محیط مصنوعی فراهم میآورد.
سامانههای آموزشی بر پایه واقعیت افزوده مزایای بسیاری را بخصوص برای نیروی دریایی ارائه میدهند. اینگونه سیستمها به فضای کوچکی برای تمرین نیاز دارند. از آنجایی که کارکنان این واحد در روی کشتیها با فضایی بسیار محدود روبهرو هستند، این خصیصه یک نکته کاملاً کاربردی به حساب میآید. همچنین به کمک تریس میتوان هر محیطی را به بستری برای آموزش و تمرین تبدیل کرد.
قابلیتهای بالا نسبت بهروشهای قدیمی که حتماً به یک محیط آموزشی کامل نیاز بود، تأثیرپذیری بیشتری دارد. به علاوه در شیوهی سنتی آمادهسازی محوطه بسیار زمان برتر از بستر واقعیت افزوده الست. در نتیجه سربازان میتوانند زمان بیشتری را به تمرین پرداخته، آمادگی خود را افزایش دهند.
سربازانی که از تریس استفاده میکنند، نوعی هدست مخصوص را به سر کرده و سلاحی مصنوعی را در دست میگیرند. افرادی که این بستر را تجربه کردهاند، توضیح میدهند، این بستر به مانند یک دنیای متفاوت است که امکان تعامل با اشخاص مجازی را فراهم میکند.