about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

پژوهشگران دانشگاه بوفالو در حال مطالعه امواج مغزی گیمرها هستند تا بر پایه آن‌ها روبات‌های نظامی را آموزش بدهند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ موسسه هوش مصنوعی دانشگاه بوفالو آمریکا واقع در نیویورک، در حال ایجاد نوعی هوش مصنوعی با استفاده از امواج مغزی گیمرها است. سازمان دارپا از این فناوری برای آموزش روبات‌ها استفاده می‌کند. دارپا برای دستیابی به این هدف، 316 هزار دلار بودجه به دانشگاه بوفالو اختصاص داده است.

محققان بوفالو توضیح دادند به منظور توسعه الگوریتم مورد نظر، امواج مغزی و حرکت چشم 25 بازیکن حرفه‌ای را مورد مطالعه قرار داده‌اند.

پژوهشگران شرح دادند، این‌گونه نیست که گیمرها در زمان تحقیقات هر بازی که به آن علاقه دارند را انجام دهند؛ بلکه یک بازی استراتژی هم‌زمان برای این کار توسعه داده شده است. در این اثر افراد وظیفه دارند با ساختن واحدهای مختلف به مقابله با دشمن بپردازند. هنوز نامی برای این سرگرمی انتخاب نشده است.

در زمانی که گیمرها مشغول بازی هستند، یک کلاه الکترومغزنگاری (EEG) روی سر آن‌ها قرار می‌گیرد که فعالیت‌های ذهنی را ثبت می‌کند. همچنین دوربین‌هایی یا سرعت بسیار بالا روی کلاه نصب شده‌اند تا کوچک‌ترین حرکات چشم بازیکنان تشخیص داده شود.

پس از جمع‌آوری داده‌ها از الگوریتم‌های یادگیری ماشینی به منظور توسعه الگوریتم‌های جدید بهره گرفته می‌شود. این الگوریتم‌ها برای کنترل 250 روبات زمینی و هوایی به کار گرفته خواهند شد. در نتیجه می‌توانند در محیط‌های ناشناخته، پیچیده‌ترین وظایف را انجام دهند.

محققان شرح دادند توسعه هوش مصنوعی یاد شده زمان زیادی نمی‌برد و گیمرها تنها باید حدود 7 نوبت بازی ساخته شده را انجام بدهند تا داده‌های موردنیاز جمع‌آوری شود. البته مدت‌زمانی که برای آموزش کل ناوگان روبات‌ها توسط این الگوریتم‌ها مورد نیاز است مشخص نیست.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.