about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

نیروی هوایی آمریکا به منظور آموزش بهتر خلبان‌های خود و شبیه‌سازی دقیق‌تر شرایط اقدام به استفاده از فناوری واقعیت افزوده کرده است

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ نیروی هوایی آمریکا به تازگی اعلام کرد قصد دارد در آینده به منظور آموزش خلبان‌ها، آزمایش آن‌ها در زمینه مانور سوخت‌گیری هوایی و موارد دیگر از واقعیت افزوده (augmented reality) بهره بگیرد. به همین منظور نیروی هوایی یک پلتفرم واقعیت افزوده به نام «سامانه واقعیت افزوده تاکتیکی هوایی یا آتارز» (A-TARS) را به وجود آورده است. این فناوری توسط شرکت «رد 6» (Red 6) واقع در کالیفرنیا توسعه یافته و رقیبی برای نسل پنجم جی 20 چین (J20) و «SU-57» روسیه به حساب می‌آید. به کمک این فناوری خلبان‌ها و اپراتورها می‌توانند مهارت‌های خود را در زمینه پرواز یا کار با دیگر ابزارهای هوایی دیجیتال بهبود بدهند.

نیروی هوایی آمریکا به دنبال موفقیت فاز دوم پروژه «SBIR» در اوایل 2019، قراردادی 1.5 میلیون دلاری را با رد 6 امضا کرده بود تا نمونه اولیه سامانه یاد شده برای پروژه «نسل بعدی آموزش خلبانان» (PTN) توسعه پیدا کند.

سامانه آتارز یک هواپیمای مجازی و دیگر سامانه‌های مرتبط با آن را داخل کلاه خلبان به نمایش می‌گذارد. این پلتفرم دارای زاویه دید 105 درجه بوده و از استاندارد سامانه کلاه «HGU-55» پشتیبانی می‌کند. این فناوری طیف گسترده‌ای از تمرین‌ها را برای خلبان‌هایی با سطح مهارت‌های مختلف ارائه می‌دهد. برای مثال در یکی از آموزش‌ها کاربر یک هواپیمای سوخت‌رسان را در مقابل خود مشاهده می‌کند و باید بتواند به گونه‌ای جنگنده خود را کنترل نماید که امکان سوخت‌گیری در هوا فراهم گردد.

دنیل رابینسون (Daniel Robinson)، مدیرعامل رد 6 توضیح داد، به طور معمول آموزش خلبان‌ها برای نبردهای هوا به هوا به نبردهای و مانورهای واقعی نیاز دارد که افراد را به دو گروه تقسیم می‌کند؛ بنابراین شبیه‌سازی این‌گونه نبردها سالانه میلیون دلار هزینه برای آمریکا به دنبال خواهد داشته و در هر نوبت تنها یک یا دو ساعت امکان انجام آن وجود دارد؛ اما با سامانه آتارز خلبان‌ها می‌توانند همان شرایط را به تعداد دفعات بیشتر تجربه کرده و بهتر از قبل آموزش ببینند.

رابینسون با اشاره به محدودیت‌های انجام رزمایش در دنیای واقعی ادامه داد:

زمانی که ما نبرد هوا به هوا را تمرین می‌کنیم، همواره قوانین ایمنی خاصی را به کار می‌گیریم. برای مثال ما اجازه نداریم در محدوده 1000 پایی از یکدیگر وارد شویم. همچنین امکان درگیری و شلیک مستقیم را نداریم؛ زیرا امکان برخورد و ایجاد حادثه در این حالت بسیار زیاد است؛ اما در نبرد واقعی هیچ‌یک از این قوانین وجود دارد. در مقابل با کمک آتارز می‌توان به شیوه‌ای کارآمدتر آموزش‌ها را انجام داد.

مدیرعامل رد 6 شرح داد، به منظور توسعه آتارز با فرماندهی نبرد هوایی (ACC)، فرماندهی تمرین و آموزش هوایی (AETC) و مقامات نسل بعدی آموزش خلبانان همکاری کرده است. این شرکت در جولای سال 2019 فناوری آتارز را برای به کارگیری در هواپیماهایی مانند «T-6» یا «T-38» آماده کرده بود.

مقام یاد شده اظهار کرد، انتخاب هواپیمای آموزشی T-6 برای نصب سامانه آتارز روی آن ایده‌آل است؛ زیرا هزینه‌های عملیات کاهش پیدا کرده، میزان آموزش به شدت افزایش پیدا می‌یابد.

از طرفی اعلام شد آموزش خلبان‌ها با کلاه پلتفرم و کلاه آتارز نیاز به بستری برای شبیه‌سازی شرایط پرواز دارد. به همین منظور هواپیمایی اختصاصی به نام «برکات 540» (Berkut 540) توسعه داده شد. برکات 540 می‌تواند شرایطی مانند پرواز با سرعت 300 مایل در ساعت را با نیروی گرانشی 9 شبیه‌سازی کند.

وی افزود، آن‌ها در تلاش هستند در 18 ماه آینده زاویه دید کاربران را به 150 درجه افزایش داده و کیفیت تصاویر را بهبود بدهند.

منبع:

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.