about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

آمریکا درصدد تحمیل قوانین بین‌المللی سایبری

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ بعد از گذشت مدت کمی از تصویب قانون امنیت سایبری آمریکا (CISA)، به نظر می‌رسد این بار، قانون‌گذاران و به‌خصوص دموکرات‌های آمریکا، گام مهمی جهت تصویب قوانین و هنجارهای بین‌المللی سایبری برداشته‌اند. قانون‌گذاران آمریکا، تصویب این قانون را اولین گام به‌سوی تصویب «کنوانسیون ژنو سایبری» می‌دانند.
در این قانون آمده است: وزارت خارجه‌ی آمریکا 90 روز فرصت دارد تا سیاست بین‌المللی درباره‌ی فضای سایبری را تصویب کند. پیش از این دموکرات‌های آمریکا، در خصوص تصویب قواعد فضای سایبری و جنگ سایبری مانند کنوانسیون ژنو، تأکید کرده بودند.
برخی از سیاستمداران آمریکا معتقدند، نبود هنجارها و قوانین، موجب شده است تا پاسخگویی به حملات سایبری، دشوار شود و این‌یک وضعیت خطرناک است. جیم هیمس (Jim Himes)، از نمایندگان دموکرات مجلس نمایندگان، نیز خواست تا در این قوانین تفاوت میان جرم سایبری و جنگ سایبری، بیان شود. مایکل مکول (McCaul)، یکی از دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از ایالت تگزاس، خاطرنشان ساخت: در قوانینی که درباره‌ی فضای سایبر تصویب می‌شود باید اصطلاحات و اقسام حملات، به‌وضوح، تعریف شود.
بر اساس گزارش‌ها، آمریکا قصد دارد با تصویب قوانین بین‌المللی سایبری، این قوانین را به جامعه‌ی جهانی عرضه و آن‌ها را ملزم به پذیرش آن‌ها کند. برخی از دولتمردان این کشور می‌گویند: تصویب این قوانین مانند کنوانسیون ژنو است که بسیاری از کشورها، آن را امضا و قبول کردند. آن‌ها استدلال می‌کنند که «دنیای با قانون، بهتر از دنیای بی‌قانون» است. هرچند این حرف منطقی و صحیح است، اما آمریکا با پیش‌دستی در این زمینه، اصول و قوانینی را که منطبق با سیاست‌ها و منافع خود است، تصویب خواهد کرد. شاهد این مدعای ما این است که در گزارش‌های معتبر از رسانه‌های غربی آمده است: هنگام تصویب قوانین سایبری توسط آمریکا، باید اقسام حملات بر اساس سوابق، مشخص شود؛ مثلاً می‌گویند حمله به شرکت سونی، در زمره‌ی «خرابکاری سایبری»(cyber vandalism)، است یا حمله به اداره‌ی مدیریت کارمندان، جاسوسی سایبری تلقی می‌شود؛ اما هیچ کجا صحبتی از حمله‌ی استاکس‌نت- که محصول مشترک آمریکا و اسراییل بود- نیست و در دسته‌بندی حملات، هیچ‌گاه از این حمله صحبت نمی‌کنند.
از سوی دیگر، برخی کشورها مانند هند، روسیه و چین موافق این اقدام آمریکا نیستند؛ به‌عنوان‌مثال چین، از کشورهایی است که معتقد به حاکمیت سایبری است و بر این باور است که کشورها نباید سیاست‌های سایبری خود را به دیگر کشورها، تحمیل کنند؛ بنابراین آمریکا برای تصویب این قوانین، با موانعی روبه‌رو است و به نظر می‌رسد اگر این موانع برطرف نشود، قوانینی که در آینده به‌احتمال‌زیاد تصویب می‌شود، موردقبول جامعه‌ی بین‌المللی، واقع نخواهد شد.

 

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.